Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με την Κατερίνα της στο πάρκο και η αδιάκριτη ερώτηση

Το insta story της παρουσιάστριας και η απάντηση σε ερώτηση follower. 

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία με την Κατερίνα της στο πάρκο και η αδιάκριτη ερώτηση

H Μαρία Ηλιάκη το περασμένο Σαββατοκυριάκο έκανε ένα Q&A και μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε ήταν για την κόρη της και για για το αν μαγειρεύει

Η παρουσιάστρια απάντησε πώς ναι, έχει βοήθεια με την μικρή, όσο για το αν μαγειρεύει, παραδέχτηκε ότι δεν είναι το καλύτερο της.

maria-iliaki-voitheia-me-tin-kori.jpg
maria-iliaki-mageiriki.jpg

Δέχτηκε όμως κι άλλες ερωτήσεις όπως αυτή από μία follower η οποία ήθελε τη γνώμη της παρουσιάστριας για το πώς «απαντάμε στο άντε τώρα και ένα 2ο παιδάκι αν δεν είμαστε σίγουρες ακόμα;»

iliaki.jpg

Η απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη ήταν άμεση και πολύ ξεκάθαρη: « Τίποτα! Είναι μια αδιάκριτη ερώτηση που δεν αφορά κανέναν».

Τι την δυσκολεύει με την κόρη της

Σε παλιότερο Q&A τον Ιανουάριο, η παρουσιάστρια είχε απαντήσει σε ερώτηση για το τι δυσκολεύει με την κόρη της, λέγοντας: «Νομίζω πως το πιο δύσκολο τάσκ με την Κατερινούλα μέχρι στιγμής είναι αυτή η περίοδος τώρα, που έχει αρχίσει και γίνεται πιο απαιτητική. Που θέλει κάποια πράγματα και πρέπει να μπουν κάποια όρια. Που αρχίζει και κλαίει, γιατί αυτός είναι ο τρόπος της για να απαιτήσει. Κι εκεί πρέπει να είσαι έτοιμη και για να την αγκαλιάσεις, να την παρηγορήσεις και ταυτοχρόνως να της βάλεις κάποια μικρά όρια για να αρχίσει να μαθαίνει. Αυτό μου φαίνεται βουνό».

maria-iliaki-kori-(10).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved