Έφη Αλεβίζου: Η κόρη της κάνει σκι και εντυπωσιάζει

Την 9χρονη κόρη της απαθανάτισε η Έφη Αλεβίζου στα 3-5 Πηγάδια, της Νάουσας.

Έφη Αλεβίζου: Η κόρη της κάνει σκι και εντυπωσιάζει

Η Έφη Αλεβίζου είναι ενεργή στα social media και αναρτήσεις της αποτυπώνουν το χιούμορ της και την αγάπη για την οικογένειά της. Ο σύζυγός της, Βασίλης Παπανδρέου, και η μικρή Μελίνα είναι η αδυναμία της και η πρώτη της προτεραιότητα.

«Summer love. Με κάποιον τρόπο έχουν καταφέρει και οι δύο να χτυπήσουν ταυτόχρονα στα πόδια. Ίσως επειδή έχουν να βάλουν παπούτσια από τον Ιούνιο» έγραψε σε ανάρτησή της το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Cv2N2FuIUgO/

Για την οικογένειά της έχει μιλήσει καρά καιρούς και σε συνεντεύξεις της:

«Η ζωή μου έχει πολύ τρέξιμο, όπως και πολλές ωραίες στιγμές. Είναι μια διαρκής ισορροπία ανάμεσα σε άγχη και υποχρεώσεις από τη μία, σε αγκαλιές και βόλτες από την άλλη.

Η Μελίνα, ο σύζυγός μου και ο Γιούβε, ο σκύλος μας, είναι όλος μου ο κόσμος. Είτε πάμε βόλτα παρέα είτε είμαστε σπίτι και χορεύουμε, θέλοντας και μη, γιατί η μικρή όλη μέρα χορεύει και τραγουδάει, ο βασικός στόχος μου είναι να ζούμε στιγμές ανεμελιάς.

Προσπαθούμε να ταξιδεύουμε αρκετά, και μάλιστα ο Βασίλης συνηθίζει να λέει στη Μελίνα ότι «θα την πάει σε όλο τον κόσμο»! Εκείνη το έχει πιστέψει, επομένως έχουμε μεγαλεπήβολους στόχους για το μέλλον».

https://www.instagram.com/p/CVppNr1obPe/

Η νέα φωτογραφία με την κόρη της

Η μικρή Μελίνα έγινε 9 χρονών τον περασμένο Σεπτέμβρη και είχαμε κάμποσο καιρό να τη δούμε στις αναρτήσεις της μαμάς της. Σε φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει έναν χρόνο πριν μαμά και κόρη φορούν ασορτί παπούτσια.

Μία ακόμα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η δημοσιογράφος το Σαββατοκύριακο. Η Έφη Αλεβίζου βρέθηκε με την κόρη της στο χιονοδρομικό κέντρο της Νάουσας και απαθανάτισε το νεαρό κορίτσι που κάνει σκι με τρομερή άνεση.

«Ευτυχώς δεν πήρε από εμένα» έγραψε στην ανάρτησή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved