Μαρία Ηλιάκη: Η βοήθεια που έχει με την κόρη της και η σχέση της με τη μαγειρική

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια σε πρόσφατα Q&A που έκανε.

Μαρία Ηλιάκη: Η βοήθεια που έχει με την κόρη της και η σχέση της με τη μαγειρική
Instagram / marakiiliaki

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους followers της τους προβληματισμούς της, θέματα για τη μητρότητα, tips ομορφιάς αλλά και ντυσίματος.

Το Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A και μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε ήταν για την κόρη της και συγκεκριμένα αν έχει βοήθεια αλλά και γιατί δεν μαγειρεύει ποτέ.

Η Μαρία Ηλιάκη είπε πώς έχει βοήθεια με την Κατερίνα, χωρίς να αναφερθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες,

maria-iliaki-voitheia-me-tin-kori.jpg

ενώ όσον αφορά τη μαγειρική, διευκρίνισε ότι μαγειρεύει, απλά δεν είναι το καλύτερό της.

maria-iliaki-mageiriki.jpg

Σε παλιότερο Q&A τον Ιανουάριο, η παρουσιάστρια είχε απαντήσει σε ερώτηση για το τι δυσκολεύει με την κόρη της, λέγοντας: «Νομίζω πως το πιο δύσκολο τάσκ με την Κατερινούλα μέχρι στιγμής είναι αυτή η περίοδος τώρα, που έχει αρχίσει και γίνεται πιο απαιτητική. Που θέλει κάποια πράγματα και πρέπει να μπουν κάποια όρια. Που αρχίζει και κλαίει, γιατί αυτός είναι ο τρόπος της για να απαιτήσει. Κι εκεί πρέπει να είσαι έτοιμη και για να την αγκαλιάσεις, να την παρηγορήσεις και ταυτοχρόνως να της βάλεις κάποια μικρά όρια για να αρχίσει να μαθαίνει. Αυτό μου φαίνεται βουνό».

maria-iliaki-kori-(10).jpg

Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως την καλύτερη συμβουλή για την κόρη της την έχει πάρει από τη Μαρία Μπακοδήμου: «Νομίζω ότι από τις πιο ωραίες συμβουλές που μου έχουν δώσει για την Κατερίνα, είναι από τη Μαρία Μπακοδήμου. Δεν είμαστε φίλες, όμως την είχα συναντήσει σε ένα event και συζητάγαμε για τα παιδιά μας.

Τη ρωτούσα εγώ για τους γιους της, που είναι μεγάλοι πια, και της έλεγα ότι έχω πάρα πολλές φοβίες, και φοβάμαι μην πάθει το ένα, το άλλο, που θα πρέπει να βγαίνει μόνη της μεγαλώνοντας.

Την είχα τρελάνει τη γυναίκα. Και μου είπε κάτι πολύ όμορφο, που με βοήθησε πάρα πολύ από τη μέρα που το άκουσα. Μου είπε να σκέφτομαι ότι το παιδί μου το προστατεύει ένας άγγελος, ότι έχει μια προστασία και δε πρόκειται να το πειράξει τίποτα»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved