Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνει νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμούνται; Η ανάρτησή της

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με την οποία θα ταυτιστούν πολλές μαμάδες.

Χριστίνα Μπόμπα: Τι κάνει νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμούνται; Η ανάρτησή της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα με τους ακολούθους της στο Instagram. Μέσα από βίντεο και φωτογραφίες δείχνει τι κάνει μέσα στη μέρα της, εκφράζει σκέψεις και ανησυχίες και φυσικά μοιράζεται στιγμιότυπα με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα που πλέον έχουν ξεκινήσει το σχολείο.

«Πάμε και εμείς σχολείο πια. Με τη μαμά μας βέβαια προς το παρόν έξω από την αίθουσα μέχρι να προσαρμοστούμε! Αχ! Μεγαλώσαμε» έγραψε την πρώτη μέρα των κοριτσιών στο σχολείο.

xristina-mpompa1.jpg

Η επιχειρηματίας προσπαθεί να περνάει με τις κόρες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Πηγαίνουν στο κολυμβητήριο, δοκιμάζουν νέες δραστηριότητες, κάνουν βόλτες, παίζουν στο σπίτι.

xristina-mpompa-stigmes-me-kores-(1).jpg

Instagram @chrismpo

Αγαπημένη τους δραστηριότητα στο σπίτι; Το διάβασμα βιβλίων. Το έχει πει άλλωστε και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα πολλές φορές σε αναρτήσεις της όπως η παρακάτω.

mpompa-paramithia.jpg

Με δύο παιδιά, δουλειά και ανακαίνιση στο σπίτι έχει άραγε η Χριστίνα Μπόμπα χρόνο για τον εαυτό της; Ναι. Όχι μόνο επειδή οι γιαγιάδες είναι πάντα διαθέσιμες για ένα χέρι βοηθείας, αλλά και γιατί κάνει αυτό που πολλές μαμάδες κάνουν για να ξεκλέψουν έστω δέκα λεπτά. Ξυπνάει πιο νωρίς το πρωί.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξυπνάει πρώτη από όλους στο σπίτι και κάνει γυμναστική. Για την κάθε μαμά, βέβαια, το πώς θα επιλέξει να περάσει αυτό το μισάωρο ή τη μία ώρα προσωπικού χρόνου είναι προσωπική επιλογή. Σημασία έχει να ενδώσει σε αυτόν τον ελάχιστο χρόνο αυτοφροντίδας και για λίγη ώρα να κάνει ό,τι την ευχαριστεί.

xristina-mpompa-gumnastiki.jpg

Για τη Χριστίνα Μπόμπα η γυμναστική είναι κομμάτι της καθημερινότητάς της και τρόπος ζωής. Το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται πιο συστηματικά, ενώ στην καθημεριότητά της έχει βάλει και το τρέξιμο.

mpompa-treximo.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved