Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και η ομοιότητα με τον γιο του

« Εγώ μικρός!!Είναι σαν να βλέπω τον Πάρη!», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και η ομοιότητα με τον γιο του

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του κι είναι χαζομπαμπάς σύμφωνα και με τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το ζευγάρι μεγαλώνει μόνο του τον γιο του και μέχρι στιγμής δεν έχει βοήθεια από γυναίκα. Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έχει φύγει από τη ζωή και η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου ζει στην Πάτρα, οπότε έχουν φτιάξει έτσι το πρόγραμμά του και το προσαρμόζουν με βάση τον μικρό Πάρη.

https://www.instagram.com/p/C0rwnIZtqhB/

Όπως όμως δήλωσε η γνωστή Influencer στην ίδια συνέντευξη, «η οικογένεια είναι για μένα κάτι που αξίζει κάθε ταλαιπωρία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεις καθημερινά».

Η ομοιότητα του Πάρη με τον μπαμπά του

Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Αλέξανδρος μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα με τον γιο τους. Χθες όμως ο παρουσιαστής ανέβασε μια δική του φωτογραφία από την παιδική του ηλικία γράφοντας το εξής: « Εγώ μικρός!!Είναι σαν να βλέπω τον Πάρη!».

alexandrou.jpg

H αλήθεια είναι ότι ο Πάρης έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά του μπαμπά του πιστεύουμε όμως ότι σίγουρα μοιάζει και στη μητέρα του.

https://www.instagram.com/p/CzHWaxItVq4/

Ανεξάρτητα σε ποιον μοιάζει το ζευγάρι νιώθει ευλογημένο λόγω του ερχομού του γιου του και όπως χαρακτηριστικά είπε η Ιωάννα Τούνη «είναι σταλμένο από τον Θεούλη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved