Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πηγαίνει τον 3χρονο γιο του στον παιδικό σταθμό με το ποδήλατο

Νέα στιγμιότυπα μοιράστηκε με τον γιο του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πηγαίνει τον 3χρονο γιο του στον παιδικό σταθμό με το ποδήλατο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ενεργός Instagram και μέσα από τις αναρτήσεις του μοιράζεται στιγμιότυπα από τη δουλειά του, σκέψεις και υπέροχες φωτογραφίες με τον κατάξανθο γιο του. Ο ηθοποιός έχει αδυναμία στον μικρό Αναστάση και δεν το κρύβει. Ανήμερα τον γενεθλίων του μικρού αγοριού τον περασμένο Ιούλη έγραψε σε ανάρτησή του:

«Ξημέρωσε η ευλογημένη μέρα! Πατρίδα μου, γη μου, αίμα μου! Χρόνια σου πολλά καλοκαίρι μου!»

https://www.instagram.com/p/Cu7v4WuMQny/

Στα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακολούθους του ο ηθοποιός, μπαμπάς και γιος πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό με το ποδήλατο. Ο Αναστάσης κάθεται στο ειδικό καθισματάκι και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στέκεται δίπλα του ποζάροντας στο φακό. Και οι δύο φοράνε κράνος και είναι ζεστά ντυμένοι.

mpourdoumis.jpg

Για τον τρίχρονο Ανέστη είχε μιλήσει πρόσφατα και η Λένα Δροσάκη που βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έχει αρχίσει και μιλάει, πρώτα είπε μπαμπάς γιατί είναι πιο εύκολο. Χορεύουμε κάθε πρωί με τον γιο μου με τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Τώρα θα πάει στα προνήπιο. Όταν πήγα την πρώτη φορά και τον άφησα στον παιδικό σταθμό ήμουν απ’ έξω και έκλαιγα».

Μάλιστα, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως διανύει μια περίοδο αναγέννησης: «Είμαι άλλος άνθρωπος μετά το παιδί. Μπορεί να μην θυμάμαι και τον παλιό μου εαυτό. Δεν μου λείπει κάτι και μετά το παιδί, έχω πράγματα να κάνω και για μένα. Αυτή τη νέα χρονιά νιώθω ότι είμαι σε μια αναγέννηση, νιώθω ότι θα γίνουν πολύ ωραία πράγματα».

https://www.instagram.com/p/Cu7xnE_ryFw/

Για τον γιο του σε παλιότερη συνέντευξη είχε πει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

«Άγχη έχω συνέχεια για το παιδί. Όταν ήταν μωρό κάπως τον σηκώσαμε προς τα πάνω και χτύπησε το κεφάλι του. Πήραμε την γιατρό και μας είπε πως ‘’δεν είναι κάτι, εσείς αγχώνεστε εκείνος είναι καλά’’».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved