Μαρίνα Ασλάνογλου: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης που της έγραψε ο γιος της

Η ηθοποιός το μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης που της έγραψε ο γιος της

O γιος της Μαρίνας Ασλάνογλου και του Δημοσθένη Πέππα είναι 5 ετών.

Η ηθοποιός αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους ενώ σε συνεντεύξεις έχει πει πώς ο γιος της είναι ό,τι σημαντικότερο έχει κάνει στη ζωή της.

«Μίλησα γιατί από όλους τους ρόλους που έχω παίξει στη ζωή μου, το να γίνω μαμά ήταν ότι πιο σημαντικό έχω κάνει. Με έχει σημαδέψει. Ήταν μία δική μου μάχη, μια προσπάθεια που κατάφερα. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

https://www.instagram.com/p/CmmdFTPLn9K/

Το σημείωμα του γιου της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου σε πρόσφατη ανάρτηση ου έκανε έδειξε το τρυφερό σημείωμα που της έγραψε ο γιος της.

marina-aslanoglou-gios.jpg

Ο μικρός Κωνσταντίνος μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Με ένα στυλό και σ ένα απλό σημειωματάριο έγραψε με μεγάλα γράμματα: «Mαμά,σ΄αγαπώ από Κωνσταντίνο».

aslanoglou-gios.jpg

Η ηθοποιός προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο της. «Μου λείπει όταν δεν είμαι μαζί με τον γιο μου και προσπαθώ όσο είμαι μαζί του να έχω ποιοτικό χρόνο. Χθες έπαιζα δεινόσαυρους, κυνηγητό, κρυφτό, μέχρι και μπάσκετ, για να αναπληρώσω τον χρόνο», είχε πει στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

https://www.instagram.com/p/CrrSvVmIwv1/

«Είμαι λίγο ζηλιάρα, αλλά δεν το δείχνω»

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα.

«Είναι στο χέρι και των δύο να κρατάνε τη σχέση δυνατή και θερμή, εάν το αφήσεις σε αφήνει και αυτό. Αυτό που έχουμε καταφέρει με τον σύζυγό μου είναι να μην ξεπερνάμε τα όρια. Είμαι ένας άνθρωπος που φαίνομαι, είτε είμαι χαρούμενη είτε στενοχωρημένη, είμαι ανοιχτό βιβλίο. Είμαι ειλικρινής. Τον πρώτο καιρό υπήρχε η ζήλεια, το πάθος, αλλά μετά τα καταφέραμε. Είμαι λίγο ζηλιάρα, αλλά δεν το δείχνω. Δεν θα στο πω, αλλά μπορεί να αντιδράσω με διαφορετικό τρόπο. Είμαι και πολύ εγωίστρια. Είμαστε ένα έντονο ζευγάρι, αλλά αυτό κρατάει τη σχέση».

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, πολλοί την νομίζουν ως σνομπ και υπερβολικά σοβαρή κι όταν την γνωρίζουν λένε ότι δεν την περίμεναν έτσι.

«Σκέφτομαι εάν πρέπει να αλλάξω κάτι, αλλά αυτή είμαι», είπε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved