Λένα Δροσάκη: Δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της μετά από καιρό

Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο νέα στιγμιότυπα του μοναχογιού της.

Λένα Δροσάκη: Δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της μετά από καιρό

Η Λένα Δροσάκη είχε αρκετό καιρό να κάνει ανάρτηση με τον γιο της, Αναστάση.

Χθες, λοιπόν, ανέβασε σε insta story δύο στιγμιότυπα με τον μικρό φροντίζοντας πάντα να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Στην πρώτη φωτογραφία ο Αναστάσης βλέπει καραγκιόζη και στη δεύτερη

drosaki-gios.jpg

είναι σε ανθοπωλείο, έχει γυρισμένη την πλάτη στο φακό, φορώντας μπουφάν και σκουφί.

drosaki-gios1.jpg

«Προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε ισορροπίες γιατί είμαστε οικογένεια»

Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με τον οποίο έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, αλλά τους ενώνει ο γιος τους.

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός μου για να ξεκαθαρίσω γιατί συνέβη. Προφανώς υπήρχαν διάφοροι λόγοι αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο. Προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε ισορροπίες γιατί είμαστε οικογένεια. Έχω πάρει απόφαση πως η αγάπη είναι επιλογή και από τη στιγμή πουν ήρθε ο Αναστάσης στη ζωή μας, πρέπει να διαχειριστούμε μόνοι μας τα προσωπικά μας», είπε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/Cu7xnE_ryFw/

«Ένιωθα κάθε βράδυ και λίγο πιο δυνατή με την παράσταση»

Η ηθοποιός μίλησε και για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, λέγοντας πως η ιστορία της Άννα Ζίγκλερ στο «Photograph 51» της έδειξε το σθένος ενός ανθρώπου να διεκδικήσει τη ζωή και την ζήλεψε. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CjC-TAMonKU/

«Τη ζήλεψα αυτή τη γυναίκα για το σθένος που είχε να διεκδικήσει τη ζωή της. Μου έδωσε πολλά, και μόνο που έλεγα την ιστορία της κάθε βράδυ, ένιωθα κάθε βράδυ και λίγο πιο δυνατή. Το να μην βάζουμε ‘’κάτω από το χαλί’’ αυτά που νιώθουμε μας κάνει πιο δυνατούς. Έχω την αίσθηση πως από στα δύσκολα δυναμώνουμε, αλλά μόνο όταν τα αντιμετωπίζουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι στην θεατρική παράσταση «Γίνεται δέντρο το πουλί» του Χρήστου Χωμενίδη στις 4-5 Αυγούστου στην Επίδαυρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved