Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα που της έστειλε στο κινητό η 3χρονη ανιψιά της

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και το screenshot από το κινητό.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα που της έστειλε στο κινητό η 3χρονη ανιψιά της

H Ντορέττα Παπαδημητρίου με την ανιψιά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία περήφανη θεία με αδυναμία στη μία και μοναδική ανιψιά της, την Κατερίνα. Η μικρούλα θα γίνει τριών ετών τον Μάρτη και έχει μεγαλώσει πολύ. Οι αναρτήσεις της ηθοποιού με εκείνη είναι από τις πιο απολαυστικές.

Θεία και ανιψιά στην παιδική χαρά…

https://www.instagram.com/p/CozxdnAI7_7/

…και εδώ κάνουν γυμναστική παίζοντας.

https://www.instagram.com/reel/Chka2lOAEpO/

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου να σας θυμίσουμε ότι είναι 17 και 18 ετών, αρκετά μεγάλοι συνεπώς για να παίζει μαζί τους. Η Κατερίνα είναι η αφορμή για να γίνει ξανά παιδί και μαζί κάνουν κάθε είδους δραστηριότητα, από μεταμφιέσεις, μέχρι βόλτες και παζλ.

https://www.instagram.com/p/CgmaYO-sqXj/

Ένα νέο χιουμοριστικό στιγμιότυπο με την ανιψιά της μοιράστηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσω Instagram. Η ηθοποιός έκανε mention σε ένα story της την αδερφή της και όπως είπε το κινητό πήρε η μικρή Κατερίνα και απάντησε με κάμποσα emojis/

Ιδού.

doretta-papadimitriou-kori-3.jpg

Η Ντορέττα έχει πολύ στενή σχέση με την αδερφή της, Ελίνα, και έχει μιλήσει για εκείνη πολλές φορές σε συνεντεύξεις της. Όπως έχει πει την θαυμάζει και όπως φαίνεται η γέννηση της μικρής Κατερίνας τις έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ξετρελαμένη με την μικρούλα και το ίδιο και οι γιοι της, όπως αποτυπώνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, μία από τις πολλές αντίστοιχες που έχει μοιραστεί η ηθοποιός μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cohl4HQoh3h/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved