Πέννυ Μπαλτατζή: Το ανατρεπτικό look της 1,5 ετών κόρης της

Μία χιουμοριστική ανάρτηση με την κόρη της έκανε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Πέννυ Μπαλτατζή: Το ανατρεπτικό look της 1,5 ετών κόρης της

Η Πέννυ Μπαλτατζή λατρεύει την οικογένειά της. «Αυτό που νιώθω γι’ αυτά τα άτομα δεν χωράει μέσα μου… Δεν εξηγείται… Δεν μετριέται… Δεν… Είναι τόσο μα τόσο τεράστιο» είχε γράψει σε ανάρτησή της πρόσφατα. Στη φωτογραφία, οι έρωτες της ζωής της. Ο Χρήστος Τζούτης και τα δύο τους παιδιά, Κάρολος και Αμέλια.

penny-mpaltatzi-paidia-(1).jpg

Η τραγουδίστρια συχνά εκφράζεται μέσα από τις αναρτήσεις της και αποτυπώνει σκε΄ψεις και συναισθήματά της.

«Τίποτα σαν αυτή την ευλογία…» έγραψε σε άλλη πρόσφατη δημοσίευσή της. Κάρολος και Αμέλια είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα και χαλαρώνουν.

https://www.instagram.com/p/C1mpvs0o4YU/

Ενίοτε η τραγουδίστρια κάνει και κάποιες πιο χιουμοριστικές αναρτήσεις όπως η παρακάτω. Η Αμέλια έβαλε σε όλα της τα μαλλιά πολύχρωμα τσιμπιδάκια και η Πέννυ Μπαλτατζή τη φωτογράφισε γράφοντας:

«Περνάμε τη φάση της λατερνοποίησης»

penny-mpaltatzi-paidia-(2).jpg

Μερικές ακόμα από τις αγαπημένες μας;

Η παρακάτω με την Αμέλια που φοράει την περούκα της μαμάς της ενώ κάθεται στο καρεκλάκι φαγητού…

penny-mpaltatzi-kori.jpg

… και η παρακάτω της μικρούλας μετά τον ύπνο.

penny-mpaltatzi-amelia.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι το κοριτσάκι γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2022. Είναι τρία χρόνια μικρότερη από τον μεγάλο της αδερφό και όταν γεννήθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή είχε γράψει στο Instagram:

«Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο, λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραϊδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη.

Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της.

Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά, αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό.

Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπεροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις.

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και ‘γώ γουστάρω πολύ»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved