Λευτέρης Πετρούνιας: Η αντίδραση της κόρης του όταν της λέει ότι είναι ώρα για μπάνιο

Ένα ακόμα απολαυστικό στιγμιότυπο με τη Λένια μοιράστηκε με τους followers του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η αντίδραση της κόρης του όταν της λέει ότι είναι ώρα για μπάνιο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και οι κόρες του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας δοτικός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με τις κόρες του. Αυτό αποτυπώνεται και στις αναρτήσεις του στο Instagram. Συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους του οικογενειακά στιγμιότυπα και αυτά με τη Λένια είναι από τα πιο απολαυστικά.

Πρόσφατα ο Ολυμπιονίκης αποκάλυψε στους folllowers του ποια είναι η αντίδραση της Λένιας όταν της λέει ότι είναι ώρα για μπάνιο. Όπως γράψει στην ανάρτησή του, εκείνη του λέει ότι είναι ώρα για φαγητό και μάλιστα ο Λευτέρης Πετρούνιας την απαθανάτισε να απολαμβάνει το γεύμα της.

Παρακάτω τα απολαυστικά στιγμιότυπα.

«Εάν μπορούσε να θηλάσει, θα το έκανε»

Για τον Λευτέρη Πετρούνια ως μπαμπά, έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς η Βασιλική Μιλλούση. «Εάν μπορούσε να θηλάσει, θα το έκανε» είπε χαρακτηριστικά σε μία από αυτές, θέλοντας να τονίσει πόσο πολύ ασχολείται με την ανατροφή και την φροντίδα των κοριτσιών τους.

https://www.instagram.com/p/C1RzOqQtAG3/

Και ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας, όμως, έχει παραδεχτεί ότι από την πρώτη στιγμή ασχολείται ενεργά με τη φροντίδα των δύο παιδιών, αναλαμβάνοντας από το άλλαγμα πάνας, μέχρι το τάισμα και τη βόλτα στην παιδική χαρά.

Η σχέση που έχει αναπτύξει με την κάθε μία από τις κόρες του είναι ιδιαίτερη. Με τη Λένια δημοσιεύει πάντα πιο χιουμοριστικά στιγμιότυπα, όπως τότε που πήγαν στον οδοντίατρο…

petrounias-lenia-odontiatros.jpg

… ή όταν βάφτηκε μόνη της.

lenia-petrounia-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved