Τάσος Ιορδανίδης: Η φωτογραφία των παιδιών του στο πάρκο

Το όμορφο στιγμιότυπο με την κόρη και τον γιο του.

Τάσος Ιορδανίδης: Η φωτογραφία των παιδιών του στο πάρκο

Ο Τάσος Ιορδανίδης διανύει μια ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική περίοδο.

Πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», παρουσιάζει στην ΕΡΤ « Μπαμπά-δες» και συμπρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» που παίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Και μέσα σ΄όλο αυτό το τρέξιμο προσπαθεί να βρει χρόνο να περνάει με τα παιδιά του, τη Νάγια και τον Δάνο.

Η νέα φωτογραφία με τα παιδιά του

O γνωστός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αναρτά πιο συχνά φωτογραφίες των παιδιών του.

'Οπως αυτή από την απόδραση της οικογένειας στα Τρίκαλα Κορινθίας

https://www.instagram.com/p/C1jzp6sIodQ/

ή από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CwFE7hLI8qv/

Πριν μερικές ημέρες ανέβασε σε insta story ακόμα ένα στιγμιότυπο των παιδιών του χωρίς μάλιστα να καλύψει τα χαρακτηριστικά τους.

tasos-iordanidis-paidia.jpg

H σχέση με τη γυναίκα του

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε συνέντευξή του στο «MEGA Καλημέρα» είχε μιλήσει για τη σύζυγό του, τη σχέση τους αλλά και για τα παιδιά.

«Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

https://www.instagram.com/reel/Cn9MYPMDqdO/

Και συνέχισε : «Όταν καυγαδίζουμε με την σύζυγό μου, καυγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο στους ρόλους μας και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μας ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερή ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος: να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση. Ο γιος μου με έχει δυο κάνα 2 φορές να κλαίω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved