Νάντια Μπουλέ: Με την κόρη της στην παιδική χαρά

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Σεμέλη δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Με την κόρη της στην παιδική χαρά

Η Νάντια Μπουλέ και η μικρή Σεμέλη είναι αυτοκόλλητες. Περνούν πολύ χρόνο μαζί κάθε μέρα και κάνουν βόλτες, δημιουργικές και χαλαρωτικές δραστηριότητες μαζί.

Αγαπημένο μέρος για τη Σεμέλη, όπως και για τα περισσότερα παιδιά σε αυτήν την ηλικία, δεν είναι άλλο από την παιδική χαρά. Η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία νέα φωτογραφία με τη μικρή Σεμέλη και οι καρδούλες στα σχόλια έπεσαν βροχή. Η μικρούλα χαλαρώνει στην αγκαλιά της μαμάς της και το στιλ της για ακόμα μία φορά δεν περνά απαρατήρητο: ροζ μπουφάν, ροζ φόρεμα με καρδούλες, λευκό καλσόν και καφέ μποτάκια.

«Love» ήταν το σχόλιο της Νάντιας Μπουλέ και αποτυπώνει ακριβώς την εικόνα στη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/C2SM72rIL_F/

Από τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί μέσα Instagram η ηθοποιός ξέρουμε ότι η Σεμέλη αγαπά το παιχνίδι στο πάτωμα του σπιτιού, τη γυμναστική, τις βόλτες και την εξερεύνηση.

nadia-mpoule-(6).jpg

Είναι άλλωστε στην ηλικία που θέλει να ανακαλύψει ό,τι υπάρχει γύρω της. Τον περασμένο Σεπτέμβρη ξεκίνησε παιδικό σταθμό και τότε η Νάντια Μπουλέ έγραψε στην ανάρτησή της:

«Πρώτη ημέρα στον παιδικό και το στομάχι μου είναι κόμπος από τα πιο ανάμεικτα συναισθήματα.

Χαρά για το νέο ξεκίνημα και συγκίνηση για τα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας της.

Τα παιδιά σε κάνουν να συνειδητοποιείς το πέρασμα του χρόνου πιο ανάγλυφα από οτιδήποτε άλλο. Μικρά ανθρωπάκια που ανοίγουν τα φτερά τους κάθε μέρα, όλο και περισσότερο.

Πέτα, αγάπη μου μεγάλη!»

nadia-mpoule-kori-sxoleio.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved