Βίκυ Κάβουρα: H selfie με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η φωτογραφία που τη δείχνει με ροζ τοπάκι και μαύρο κολάν.

Βίκυ Κάβουρα: H selfie με φουσκωμένη κοιλίτσα

Τα νέα της εγκυμοσύνης της Βίκυς Κάβουρα κάνουν ήδη το γύρω του διαδικτύου. Η ηθοποιός εδώ και 1,5 χρόνο είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Τζαβέλλα και όπως είναι πλέον γνωστό, θα αποκτήσουν κοριτσάκι.

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη, η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Το Instagram είναι προσωπικός μου λογαριασμός, ανεβάζω ότι νιώθω κάθε φορά ότι θέλω να μοιραστώ με τους followers. Ότι νιώθω εγώ. Αισθάνομαι πολύ αμήχανα εγώ όταν με ρωτάνε πράγματα για την προσωπική μου ζωή», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της για την σχέση της με τα social media και τις αναρτήσεις που κάνει.

https://www.instagram.com/p/C2fROBQBFEO/

Φαίνεται ότι ένιωσε έτοιμη η γνωστή ηθοποιός και για αυτό δημοσίευσε αυτή την όμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία. Εκτός από αυτή όμως, δημοσίευσε και την πρώτη selfie που τη δείχνει να φορά ροζ τοπάκι με μαύρο κολάν.

kavoura-egklyos.jpg

Το ροζ, τους τελευταίους 5 μήνες φαίνεται ότι είναι το χρώμα της (και θα είναι για τους υπόλοιπους) μιας και ως κοριτσομαμά είναι από τις πρώτες της επιλογές θέλοντας και μη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved