Γιώργος Χειμωνέτος: Η κόρη του μεγάλωσε πολύ - Το ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok

H μαμά, Εύα, δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Γιώργος Χειμωνέτος: Η κόρη του μεγάλωσε πολύ - Το ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι παντρεμένος με την Εύα Μουρτζάκη εδώ και χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Αρμονία και τον Κωνσταντίνο.

« Μου αρέσει πολύ ο ρόλος του πατέρα. Ήταν επιλογή μου να γίνω πατέρας και σε μεγάλη ηλικία γιατί ήθελα να είμαι συνειδητοποιημένος. Έχω αφοσιωθεί εκεί στο 100%. Δεν ξέρω βέβαια αν τα κάνω όλα σωστά ή όλα λάθος αλλά θέλω να είμαι από κοντά αν μη τι άλλο ώστε να γνωρίζω πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Θέλω να έχω άποψη από τα πιο μικρά πράγματα μέχρι τα πιο σημαντικά. Έτσι ακριβώς μεγάλωσα κι εγώ. Είναι όλα πολύ όμορφα και περνάω δημιουργικά θα έλεγα σαν μπαμπάς. Μπορεί επαγγελματικά να είχα φρενάρει λίγο επίτηδες καθώς ήθελα να δώσω χρόνο στα παιδιά
μου, έκανα κάποια μη παραγωγικά πράγματα επαγγελματικά αλλά δεν με πειράζει», ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό, Λοιπόν.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την μικρή Αρμονία

Η σύζυγός του, Γιώργου Χειμωνέτου, Εύα, με τη βοήθεια του TikTok δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την κόρη της, Αρμονία.

Η μικρή όσο διαβάζει, τραγουδά: «Σαν το ξέγνοιαστο πουλί παντού πετώ, σε βουνά και σε λαγκάδια τριγυρνώ και για όπλο το ραβδί μου, και για στέκι τη σκηνή μου, στο βουνό κατασκηνώνω στο λεφτό». Όταν ξαφνικά η μαμά μπαίνει μέσα στο δωμάτιο αλλάζει τραγούδι και ακούγεται να λέει: «Θα ανέβω και θα τραγουδήσω στο πιο ψηλότερο βουνό...»

Ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του και αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες τους έτσι όπως τις έχει αναρτήσει ο ίδιος ο Ολυμπιονίκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved