Τζένη Μπότση: Η ευχή που έκανε για την κόρη της

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η Τζένη Μπότση για την κόρη της, Αλίκη.

Τζένη Μπότση: Η ευχή που έκανε για την κόρη της

Η Τζένη Μπότση είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

tzeni-mpotsi-halloween.jpg

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Αλίκη και οι δυό τους περνούν πολύ χρόνο μαζί. Τελευταία φορά που είχαμε δει ανάρτηση με τη μικρή Αλίκη ήταν πριν μερικούς μήνες με αφορμή ένα Halloween πάρτι που συμμετείχε και η κόρη της. Τότε είχε αναρτήσει το συγκεκριμένο βίντεο γράφοντας: «It’s always time for party!!!!
Οποίος θυμάται στα παιδικά του χρόνια να γιορτάζει το Halloween 🎃, να σηκώσει το χέρι του..😂. Όσο ζω θα μαθαίνω και μέσα από την Αλίκη το έμαθα κι αυτό. Και στολίζω, και κέικ ανάλογα φτιάχνω, και τη ντύνω ανάλογα…και όλα ανάλογα με τρέλα παράλογα 😂. Όμως για άλλη μια φορά κατάφερα να γελάσω και να χαρώ μαζί της! Και με τις φίλες της! Ήταν συμμαθήτριες στο «παλιό»σχολείο και συνεχίζουν,ακόμα και αν σκόρπισαν πια…Μιλάνε με τον ίδιο τρόπο, γελάνε δυνατά, κοιτάζουν με τα ίδια πονηρά μάτια και τους αρέσουν τα ΙΔΙΑ ρούχα…»

Το άθλημα που λατρεύει η Αλίκη

Μπορεί η Τζένη Μπότση να αποφεύγει τις δηλώσεις για την κόρη της, όμως μέσα από τις αναρτήσεις της μπορεί να διαπιστώσει κανείς την αγάπη που έχει η μικρή για την ιππασία. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που η γνωστή ηθοποιός έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες δείχνοντας την Αλίκη να ιππεύει.

Μια αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και τώρα. Μόνο που αυτή τη φορά τη συνόδευσε με μια ευχή. Ευχή για την κόρη της.

«Η ισορροπία είναι θέμα εξάσκησης. Εύχομαι να έχει στη ζωή της την ισορροπία που έχει και στο άθλημα που αγαπά!».

tzeni-mpotsi-ippasia-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved