Ελένη Χατζίδου: Εκδρομή με τη Μελίτα και τον Ετεοκλή στα χιόνια

Νέα οικογενειακά στιγμιότυπα μοιράστηκε η Ελένη Χατζίδου μέσω Instagram.

Ελένη Χατζίδου: Εκδρομή με τη Μελίτα και τον Ετεοκλή στα χιόνια

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν δημιουργήσει μία αγαπημένη οικογένεια. Η κόρη τους, Μελίτα, είναι η αδυναμία τους και συχνά πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις των δύο γονιών στο Instagram.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και το τρέξιμο της καθημερινότητας και βρέθηκαν με τη Μελίτα και αγαπημένους τους φίλους σε ορεινό προορισμό. Η Μελίτα έπαιξε με τα χιόνια, έκανε σκι και όπως φαίνεται και από τις εκφράσεις της στις φωτογραφίες, το κατ’ ευχαριστήθηκε.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου στην gallery που ακολουθεί.

Οι δύο γονείς αγαπούν τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία κάνουν μικρές και μεγάλες εξορμήσεις με την κόρη τους. Άλλα πράγματα που αγαπούν να κάνουν μαζί της; Παιχνίδια, ταινίες, γυμναστική και δημιουργικές δραστηριότητες όπως η μαγειρική.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου και η Μελίτα έφτιαξαν λουκουμαδάκια-ντόνατς και μοιράστηκαν τη συνταγή.

xatzidou-melita-donut.jpg

Η Ελένη Χατζίδου συχνά μοιράζεται τις συνταγές της με τους ακολούθους της μίας και είναι εύκολες, με απλά υλικά και κατάλληλες για παιδιά. Όσο για τη Μελίτα έχει ξεκινήσει τα μαθήματα μαγειρικής δύο χρόνια πριν και κατά καιρούς την έχουμε δει να φτιάχνει από κιμαδόπιτα μέχρι μπισκότα βρόμης και κέικ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved