Δανάη Μιχαλάκη: Η κόρη της κοιμάται στο ριλάξ - Νέα φωτογραφία

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την δύο μηνών κόρη της. 

Δανάη Μιχαλάκη: Η κόρη της κοιμάται στο ριλάξ - Νέα φωτογραφία

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 21 Νοεμβρίου 2023.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας εδώ και δύο μήνες με την κόρη τους να αποτελεί το επίκεντρο της ζωής του.

Μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει για τα συναισθήματά του μετά τον ερχομό του παιδιού του.

«Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Επειδή είναι πολύ ιδιωτική στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω περισσότερες δηλώσεις, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστούμε. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι με την μπέμπα ήταν δύσκολο, αλλά υπέροχο».

Οι νέοι γονείς δεν κάνουν συχνές αναρτήσεις με την κόρη τους.

Από τις πρώτες ήταν από το μαιευτήριο.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο,τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου:Γιώργο μου.Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!», είχε γράψει σε ποστ της ηθοποιός δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

danae_michalaki-kori.jpg

Instagram / danae_michalaki

Από την πλευρά του ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφίααπό την ημέρα του τοκετού με το εξής σχόλιο:

«Οταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική», εγραψε και συνέχισε, «Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλινομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου».

papageorgiou_g81_17012643.jpg

Έκτοτε ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις, όχι πολλές αλλά ιδιαίτερα τρυφερές.

https://www.instagram.com/p/C1KQKGDq3Zk/
https://www.instagram.com/p/C1jv0HUIFLR/
papageorgiou_g81.jpg

Instagram / papageorgiou_g81

Η μπέμπα στο ριλάξ

Χθες, η Δανάη Μιχαλάκη έκανε μια νέα ανάρτηση με την κόρη της. Το μωρό είναι στο ριλάξ και η ίδια το φωτογράφισε γράφοντας: «Ένα τυπικό πρωινό Δευτέρας».

danai-mixelaki.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved