Κρητικός - Μπόσνιακ: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους που μπλόκαρε το Instagram

Το Instagram προειδοποίησε την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Στέλιο Κρητικό  ότι θα κάνει ban τις αναρτήσεις με τα παιδιά τους.

Κρητικός - Μπόσνιακ: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους που μπλόκαρε το Instagram

Έχουμε δει το instagram να κάνει αποκλεισμούς - bans σε αναρτήσεις που παραβιάζουν τους κανόνες του, όμως να κάνει ban σε αναρτήσεις που οι γονείς ποζάρουν με τα παιδιά τους ποτέ.

Οι όροι και οι κανόνες της εφαρμογές είναι πολύ συγκεκριμένοι και το Instagram είναι αρκετά αυστηρό με την παραβίασή τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν φιλτράρει σωστά το περιεχόμενό του, μιας και κάνει ban ακόμη και λογαριασμούς που ακολουθούν τους κανόνες της κοινότητας.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση τόσο της Υβόννης Μπόσνιακ όσο και του Στέλιου Κρητικού.

Και οι δύο πριν μερικές ώρες δημοσίευσαν τα προειδοποιητικά μηνύματα για ban των λογαριασμών που έλαβαν από το Instagram. Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση της Υβόννης Μπόσνιακ, το instagram θεώρησε ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες με την κόρη της, Ελένη δεν ακολουθεί τους κανόνες του Instagram.

yvonni-mposniak-anartisi.jpg

Μάλιστα η ίδια στην ανάρτησή της αναρωτήθηκε γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία θεωρήθηκε ban και την προειδοποίησαν ότι θα το κατεβάσουν.

yvonni-mposniak-kori.jpg

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του Στέλιου Κρητικού. Ο γνωστός ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του στις 31 Δεκεμβρίου και έλαβε ένα μήνυμα από το Instagram όπου τον ενημέρωναν ότι η ανάρτησή του δεν ακολουθεί τους κανόνες της κοινότητας.

kritikos-ban-apo-instagram-(1).jpg

«Τι έπρεπε να ποστάρω για να τηρώ τους κανόνες;», δημοσιεύοντας και εκείνος τα μηνύματα που δέχτηκε από τη δημοφιλή πλατφόρμα. Μάλιστα εκείνος δέχτηκε δύο προειδοποιήσεις καθώς ακόμη ένα βίντεο με την κόρη του, Χριστίνα, κρίθηκε ακατάλληλο.

https://www.instagram.com/reel/C1RdaZIrQZ5/

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο αλγόριθμος του Instagram κάνει λάθη. Πολλές φορές στο παρελθόν έχει διαγράψει posts χωρίς αυτά να παραβιάζουν πράγματι κάποιον από τους όρους. Σε περίπτωση που συμβεί όμως αυτό, οι χρήστες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την «χειροκίνητη» επαναξιολόγηση της δημοσίευσής τους. Εάν η ανάρτηση κριθεί τελικά πως κακώς αφαιρέθηκε από το Instagram, το post επαναφέρεται και αφαιρείται η παραβίαση από το ιστορικό του χρήστη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved