Βασιλική Μιλλούση: Πρωινή γυμναστική με τις κόρες της στο cozy σαλόνι

«Τα Σαββατοκύριακά μας είναι αφιερωμένα στα παιδιά μας» έγραψε η Βασιλιή Μιλλούση σε ανάρτησή της. 

Βασιλική Μιλλούση: Πρωινή γυμναστική με τις κόρες της στο cozy σαλόνι

Για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, το ίδιο και για τι κόρες τους. Η Σοφία και η Λένια έχουν ήδη βάλει τη γυμναστική στην καθημερινή τους ρουτίνα και το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι τους. Και όταν δεν είναι εκεί όμως, κάνουν γυμναστική στο σπίτι με τον καλύτερο coach, τη μαμά τους.

«Τα Σαββατοκύριακά μας είναι αφιερωμένα στα παιδιά μας» έγραψε στην ανάρτησή της η αθλήτρια στο βίντεο με την ίδια και τα δύο κορίτσια που κάνουν γυμναστική στο σαλόνι του σπιτιού.

«Φυσικά η μέρα μας δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει με γυμναστική. Εμείς είμαστε το παράδειγμά τους. Πόσο χαίρομαι που τις βλέπω να προσπαθούν και πόσο διασκεδαστικό είναι και για τις τρεις μας» έγραψε επίσης.

Στο βίντεο, η Βασιλική Μιλλούση δίνει τον ρυθμό και τα κορίτσια ακολουθούν τις οδηγίες της μαμάς τους. Επίσης, δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε το cozy σαλόνι με το ξύλινο πάτωμα, το ξύλινο τραπέζι, τις φλοκάτες και τις μαρμάρινες λεπτομέρειες που δίνουν μία πιο κομψή πινελιά.

https://www.instagram.com/reel/C2Ufp1uNK54/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύει βίντεο που κάνει γυμναστική με τις κόρες της. Τις περισσότερες φορές γυμνάζεται στο σπίτι μαζί με τον «Βενιαμίν» της οικογένειας, τη Λένια, μίας και η Σοφία έχει ήδη ξεκινήσει τα μαθήματα ενόργανης.

https://www.instagram.com/reel/CpdDHpsoiNw/

Τόσο για τη αθλήτρια όσο και για τον Λευτέρη Πετρούνια, η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα. Αυγό φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media, όπως και η παραπάνω. Μάλιστα πρόσφατα τους απονεμήθηκε το βραβείο Ήθους ως Οικογένεια και όπως είπε και η Βασιλική Μιλλούση «ίσως αυτό το βραβείο να είναι ένα από τα πιο σημαντικά για εμάς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved