Γιώργος Τσούλης: Ο γιος του σε ρόλο Dj – Η χιουμοριστική ανάρτηση

Σκέτη γλυκά είναι ο μικρός Αντρέας.

Γιώργος Τσούλης: Ο γιος του σε ρόλο Dj – Η χιουμοριστική ανάρτηση

Ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του, Μαριαλένα, είναι ξετρελαμένοι με τον γιο τους. Μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα μαζί του από ταξίδια, αλλά και απλές καθημερινές τους στιγμές. Ο γνωστός σεφ επέλεξε να ευχηθεί στους ακολούθους του για τη νέα χρονιά με μία φωτογραφία με τον μικρό Αντρέας και παρότι δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, παρά μόνο οι καστανόξανθες μπούκλες του, είναι σκέτη γλύκα.

«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι πραγματικά επιθυμείτε και υγεία σε όλους! Εμείς κάναμε ποδαρικό❤️» έγραψε στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/C1jkcuxM5_x/

Νέα στιγμιότυπα με τον μικρό Αντρέα μοιράστηκε μέσω Instagram η σύζυγος του Γιώργου Τσούλη. Το αγοράκι παίζει με το παιδικό Dj deck του και ποζάρει μαζί με τη μαμά του στον φωτογραφικό φακό.

giorgos-tsoulis-gios-(3).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι το αγοράκι βαπτίστηκε τον περασμένο Οκτώβρη και την ίδια μέρα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. «Μια ημέρα γεμάτη χαρά, αγάπη, πολλή συγκίνηση και ευτυχία, μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους στα πρώτα γενέθλια και τη βάπτιση του μικρού μας Ανδρέα 🧸

Το μωράκι μας είναι μόλις ενός έτους κ εμείς είμαστε ήδη τόσο υπερήφανοι για το πιο γλυκό, χαρούμενο, καλό, αστείο, χαμογελαστό, ανεξάρτητο και αγαπησιάρικο πλασματάκι του κόσμου🤍🙊

Η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα δίπλα σου να σε στηρίζουν και να σε καμαρώνουν.. 🧸😍» έγραψε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Γιώργου Τσούλη σε ανάρτησή της στο Instagram τότε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved