Μαρία Ηλιάκη: Η χαλαρωτική δραστηριότητα που κάνει η κόρη της στο σπίτι

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της μοιράστηκε μέσω Instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη: Η χαλαρωτική δραστηριότητα που κάνει η κόρη της στο σπίτι

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει να περνά χρόνο με την κόρη της και η μικρή Κατερίνα πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις αναρτήσεις της. Αγαπημένη τους δραστηριότητα; Το παιχνίδι στην παιδική χαρά και ο βόλτες.

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της παρουσιάστριας με την κόρη της είναι η παρακάτω…

maria-iliaki-kori-(10).jpg

… ενώ σε άλλη ανάρτησή της σχολίασε με χιούμορ τα πράγματα που παίρνει κάθε μαμά σε κάθε έξοδο με ένα μικρό παιδί από το σπίτι.

«Μετά από μια μικρή βολτίτσα με την Κατερινουλα 👶🏻🤦‍♀️😂❤️❤️ εσείς παίρνετε λιγότερα η περισσότερα μαζι;;;;;» έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/reel/C2KRmQFiRSK/

Και στο σπίτι όμως μαμά και κόρη κάνουν δημιουργικές δραστηριότητες και περνούν χρόνο μαζί. Χθες η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με τη μικρή Κατερίνα και μας έδειξε τη χαλαρωτική δραστηριότητα που φαίνεται να απολαμβάνει. Ποια είναι αυτή; Παιχνίδι με την άμμο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει τοποθετήσει την άμμο πάνω σε «φωτοτράπεζο», ένα παιδικό δηλαδή τραπεζάκι του οποίου η επιφάνεια φωτίζεται κάνοντας την ώρα του παιχνιδιού ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

maria-iliaki-kori-drastiriotita.jpg

Παιχνίδι με άμμο: Τα οφέλη για τα παιδιά

Το παιχνίδι με την άμμο είναι δημιουργικό, χαλαρωτικό και βοηθά το παιδί να εξασκήσεις τις κινητικές του δεξιότητες και να βελτιώσει την ικανότητα της αντίληψης.

Μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε άμμο στο σπίτι για παιχνίδι σε εσωτερικό χώρο. Είναι η λεγόμενη moon sand και παρακάτω ο τρόπος για να τη φτιάξετε.

Υλικά:

  • 2 φλιτζάνια αλεύρι
  • ¼ φλιτζάνι baby oil

Τι να κάνετε:

Βάλτε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε πολύ καλά με τα χέρια μέχρι να ανακατευτούν καλά τα δύο υλικά. Όταν πιάνετε μία ποσότητα με τα χέρια σας θα πρέπει να μπορεί να γίνει συμπαγής με λίγη πίεση.

Αναλυτικά η διαδικασίας παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved