Σταύρος Νικολαΐδης: Ο γιος του παίζει αρμόνιο στο σαλόνι του σπιτιού

Ο ηθοποιός ανέβασε βίντεο δείχνοντας τη σύζυγό του να "εμψυχώνει" τον γιο τους καθώς παίζει αρμόνιο και τραγουδά.

Σταύρος Νικολαΐδης: Ο γιος του παίζει αρμόνιο στο σαλόνι του σπιτιού

Ο Σταύρος Νικολαΐδης με την σύζυγό του Γιώτα Ζαρμακούπη έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Θανάση που θα γίνει 7 ετών τον προσεχή Μάιο.

Χθες, με αφορμή τη ονομαστική του εορτή, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό το αστεράκι, αυτό το αντράκι γιόρταζε σήμερα!!! Αθανάσιος γαρ, Θάνος για την ακρίβεια, απο τον τρομερό παππού του τον Θανάση, του πεθερού μου, κι ήταν δική μου η πρόταση του ονόματος. Δεν θα πω τα κλασσικά που λένε οι γονείς. Όλοι λατρεύουμε τα παιδιά μας κι όλοι θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτά και να έχουν πάνω απ’ όλα υγεία. Θα πω μόνο, ότι είναι το κομμάτι που έλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ μιας μεγάλης αγάπης. Τα παιδιά πρέπει να τα γεννάμε από αγάπη και ανάγκη κι όχι επειδή απλά παντρευτήκαμε κι είναι το φυσικό επόμενο. Μόνο τότε θα αντέξουμε όλες τις αλλαγές που φέρνει ένα παιδί στη ζωή του ζευγαριού».

https://www.instagram.com/reel/C2QfR0PIle8/

Ο ερχομός του γιου τον ωρίμασε

O Σταύρος Νικολαΐδης, o οποίος ήταν καλεσμένος παλιότερα στην εκπομπή, Καλοκαίρι Yes μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο του, Θάνο και τόνισε πως ο ερχομός του τον ωρίμασε απότομα.

https://www.instagram.com/p/CrEDW5Eozjh/

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Ωρίμασα ως άνθρωπος, πάρα πολύ απότομα. Εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι στο ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί λόγω την προϊστορίας που είναι γνωστή… και αυτό είναι συμβουλή προς όλους τους νέους γονείς. Αποφασίζεις πως όταν κάνεις παιδί – τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια – ο εαυτός σου έρχεται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα».

Και πρόσθεσε: «Πάντα έχεις ένα τρίτο πρόσωπο που ρουφάει από την αγάπη σας, από τον χρόνο σας, τις αγκαλιές σας. Αγκαλιάζω τη γυναίκα μου και.. τσουπ τρέχει κι ένα πλασματάκι να μπει ανάμεσά μας».

https://www.instagram.com/p/Cqfc1KUI4S3/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved