Χριστίνα Μπόμπα: Η αγαπημένη της ώρα μέσα στην ημέρα είναι αυτή

Μπορεί να τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ όμως έχει μία αγαπημένη ώρα που την περιμένει πώς και πώς.

Χριστίνα Μπόμπα: Η αγαπημένη της ώρα μέσα στην ημέρα είναι αυτή

Η Χριστίνα Μπόμπα άλλαξε πρωινό πρόγραμμα. Το κολυμβητήριο και οι εξωσχολικές δραστηριότητες έδωσαν τη θέση τους στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Βλέπετε, οι μικρούλες άρχισαν σχολείο και βρίσκονται σε περίοδο προσαρμογής με τη μαμά Χριστίνα, να περνά τα πρωινά της έξω από την αίθουσα περιμένοντας τα κορίτσια της να τελειώσουν το μάθημά τους.

mpompa-sxoleio-prosarmogi-didimes.jpg

Μετά το σχολείο η Χριστίνα Μπόμπα τρέχει για όλες τις άλλες υποχρεώσεις που την περιμένουν. Η γνωστή influencer έχει πολλά project που τρέχουν και καταλήγει να γυρίσει στο σπίτι το βράδυ αρκετά ταλαιπωρημένη και κουρασμένη.

Η μέρα όμως δεν τελειώνει με την επιστροφή της στο σπίτι μιας και πρέπει να ασχοληθεί ξανά με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. Κάτι που φυσικά της αρέσει πολύ μιας και είναι η αγαπημένη της ώρα: εκείνη που αποφορτίζεται και που γεμίζει μπαταρίες όσο κουρασμένη κι αν είναι. Βλέπετε τις αρέσει να φροντίζει τα κορίτσια της, να τα ετοιμάζει για ύπνο και φυσικά να διαβάζει μαζί τους παραμύθια.

mpompa-paramithia.jpg
chrismpo_0.jpg

Αυτή είναι η αγαπημένη της ώρα. Η ώρα που κάθεται αγκαλιά με τις κόρες της στο κρεβάτι χουχουλιασμένες κάτω από το πάπλωμα και διαβάζουν ιστορίες μέχρι να τις πάρει ο ύπνος.

mpompa-kores.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved