Σίσσυ Φειδά: Παίζει μπόουλινγκ με τη μητέρα της και τη Διώνη

Πέρασαν οι τρεις τους ένα διασκεδαστικό απόγευμα.

Σίσσυ Φειδά: Παίζει μπόουλινγκ με τη μητέρα της και τη Διώνη

Η Σίσσυ Φειδά μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για τη μοναχοκόρη της.

Τις προάλλες πήγαν για μπόουλινγκ και πήραν μαζί και την γιαγιά. Η γνωστή interior designer ανέβασε και σχετικά στιγμιότυπα των τριών τους.

Είναι από τις σπάνιες φορές που έχει δείξει την μητέρα της στα social media. Όπως θα δείτε, είναι αδύνατη κι έχει καρέ γκρίζα μαλλιά.

Όσο για την Διώνη, για ακόμα μια φορά ξεχώρισε με το απλό και όμορφο στιλ της: total black ντύσιμο με ένα υπέροχο πράσινο σκουφί στο κεφάλι για να σπάει τη μονοτονία του μαύρου.

Παρότι η Σίσσυ Φειδά αποφεύγει τα σταθερά ποστ με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram, μοιράζεται κατά περιόδους όμορφες στιγμές μαζί της.

Όπως από το ταξίδι τους σε εξωτικό προορισμό το περασμένο Πάσχα,

https://www.instagram.com/p/Ctg5klWNHC5/

ή την υπέροχη φωτογραφία της μικρής με αφορμή την ονομαστική της εορτή την 1η Σεπτέμβρη. «Αγάπη μου, λατρεία μου, αστέρι μου, είσαι τα πάντα για μένα! Χρόνια σου πολλά» ήταν το σχόλιό της.

https://www.instagram.com/p/CwqG0XVLqTF/

« Είμαι ευλογημένη»

Η Σίσσυ Φειδά έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι αυστηρή μαζί της αν χρειαστεί. Μιλώντας στο περιοδικό Hello είχε πει χαρακτηριστικά: « Είμαι η μητέρα που κοιτάζει την κόρη της και λιώνει. Είναι ένας ατέλειωτος έρωτας, η αγάπη στη νιοστή. Είμαι οριακά αστεία γιατί κι άλλες έγιναν μάνες! Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που έχω ένα συζητήσιμο και καλό παιδί. Παρ’ όλα αυτά, όταν κάνει κάτι που δεν είναι σωστό, γίνομαι πολύ αυστηρή μαζί της».

https://www.instagram.com/p/CsN8wVut8EC/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved