Πετρούνιας – Μιλλούση: Η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα και πήραν βραβείο για αυτό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλουση βραβεύτηκαν με το βραβείο ήθους ως οικογένεια.

Πετρούνιας – Μιλλούση: Η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα και πήραν βραβείο για αυτό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μία όμορφη και αγαπημένη οικογένεια. Οι κόρες τους, Σοφία και Λένια, ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους και το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι τους.

https://www.instagram.com/reel/C0uD4YvIyF3/

Οι δύο γονείς περνούν με τις κόρες τους όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Τις παίρνουν μαζί τους στις προπονήσεις, στα ταξίδια και παράλληλα φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο να κάνουν πράγματα όλοι μαζί οικογενειακώς και να δημιουργήσουν μία δική τους ρουτίνα.

https://www.instagram.com/reel/CpdDHpsoiNw/

Συχνά μοιράζονται οικογενειακά τους στιγμιότυπα στο Instagram, ενώ έχουν μιλήσει για τη ζωή τους μετά τον ερχομό των παιδιών και σε συνεντεύξεις τους. Η Βασιλική Μιλλούση είχε πει στην εκπομπή «Ελένη»:

«Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει την γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ρόλο της πατρότητας είχε πει στο Queen:

«Είμαι εντελώς full time μπαμπάς, καθώς κάνω τα πάντα και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα στο να μείνω μόνος μου (εάν πρέπει να λείψει η Βασιλική) με τα κορίτσια μου. Δηλαδή, αλλαγή, μπάνιο, φαγητό, παιχνίδι, ύπνος. Αγαπημένες μου στιγμές είναι όταν πηγαίνω κάθε πρωί πριν την προπόνηση την Σοφία βρεφονηπιακό και κάνουμε ωραίες συζητήσεις και όταν γυρίζω μετά την δεύτερη προπόνηση το απόγευμα και βγαίνουμε βόλτα όλοι μαζί για περπάτημα, πατίνι, παιδική χαρά.»

https://www.instagram.com/p/C2Ci635IDuO/

Το βραβείο Ήθους ως Οικογένεια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση βραβεύτηκαν ως οικογένεια στις βραβεύσεις της Hellenic Olympic Committee και όπως είπε η αθλήτρια σε ανάρτηση της «ίσως αυτό το βραβείο να είναι ένα από τα πιο σημαντικά για εμάς».

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι, σε ένα στιγμιότυπο σύσσωμη η οικογένεια ποζάρει με το βραβείο, σε άλλο ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει τις κόρες του αγκαλιά και σε ένα άλλο οι μικρές Σοφία και Λένια παίζουν με τις τουλίπες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved