Καλομοίρα: Ο πρωινός χυμός που φτιάχνει για τα παιδιά της και η φώτο της κόρης της

Σέλερι, τζίντζερ, κουρκουμάς, πράσινο μήλο είναι μερικά από τα υλικά που έβαλε στον χυμό της.

Καλομοίρα: Ο πρωινός χυμός που φτιάχνει για τα παιδιά της και η φώτο της κόρης της

Η Καλομοίρα επέστρεψε στις μαμαδίστικες υποχρεώσεις της και τους super υγιεινούς χυμούς για ενίσχυση ανοσοποιητικού που φτιάχνει για την οικογένειά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Καλομοίρα μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram και το TikTok έχει δίξει υγιεινές συνταγές για smoothies, χυμούς ή shots.

Να σας θυμίσουμε τον πράσινο χυμό με σπανάκι και κουρκουμά ή τα σφηνάκια σπιρουλίνας που φτιάχνει και αποθηκεύει σε μικρά μπουκαλάκια για τα έχει έτοιμα για την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά έφτιαξε έναν σούπερ υγιεινό χυμό χρησιμοποιώντας σέλερι, πράσινα μήλα, blueberries, πορτοκάλια, ρίζες τζίντζερ και κουρκουμά.

ximos-kalomoiras.jpg

Η νέα φωτογραφία της Αναστασίας

Εκτός από τον χυμό της, την ίδια μέρα η Καλομοίρα δημοσίευσε και φωτογραφία της κόρης της, Αναστασίας. Βλέπετε είχαμε καιρό να δούμε τη μικρή της κόρη και εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν την είδαμε στο feed μας.

anastasia-kori-kalomoiras.jpg

Η αδυναμία που έχει η αγαπημένη τραγουδίστρια στην κόρη της φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα που μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στιγμιότυπα που μάλιστα δείχνουν και την εκπληκτική ομοιότητα που έχουν μαμά και κόρη.

Δείτε μερικά από αυτά στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved