Μαρία Ηλιάκη: Και τι δεν κουβάλησε στη βόλτα που πήγε με τη κόρη της

«Μετά από μια μικρή βολτίτσα με την Κατερινουλα 👶🏻🤦‍♀️😂❤️❤️ εσείς παίρνετε λιγότερα η περισσότερα μαζι;;;;;¨», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Μαρία Ηλιάκη: Και τι δεν κουβάλησε στη βόλτα που πήγε με τη κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη εκμεταλλεύτηκε χθες τον καλό καιρό και πήγε βόλτα στην παιδική χαρά με τη κόρη της.

Και τι δεν κουβάλησε μαζί της: εκτός από το κανονικό μπουφάν, πήρε επίσης ένα αμάνικο σε περίπτωση που ζεσταινόταν η μικρή, την τσάντα της Κατερίνας, την κούκλα , την κιθάρα της, ένα βιβλίο και τον αγαπημένο της δεινόσαυρο!

Κι όλα αυτά σε μια μικρή βολτούλα.

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια μικρή βολτίτσα με την Κατερινουλα 👶🏻🤦‍♀️😂❤️❤️ εσείς παίρνετε λιγότερα η περισσότερα μαζι;;;;;¨».

Ιδού μερικά από τα σχόλια των ακολούθων της:

  • «Όταν ήταν έτσι μικρούλια κουβαλούσαμε την Άρτα με τα Γιάννενα μαζί .Κ πάντα όμως πάντα μαρκαδόρους κ μπλοκ ζωγραφικής.Τωρα που μεγαλωσανε με ένα λίπ γκλος στην τσέπη είναι έτοιμες».
  • «Λίγα παίρνεις, εγώ αυτά τα είχα μόνο για δείγμα, με 4 παιδιά»
  • «Μπα λίγα βλέπω να κουβαλας😂😂😂😂..πονεμένη ιστορία,μην σου τύχει να ξεχάσεις κάτι..καλά να είμαστε να κουβαλάμε για τα μικρά μας!!»
  • «Όσο μεγαλώνει θα παίρνεις λιγότερα.»
  • «Που να δεις με τα δίδυμα πόσα κουβαλάω!!!!»

Και μετά την παιδική χαρά, ζωγραφική!

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε κι άλλο στιγμιότυπο από την χθεσινή ημέρα της Κατερίνας η οποία ήταν γεμάτη. Γιατί εκτός από τη βόλτα στην παιδική χαρά, η μικρή όταν επέστρεψε στο σπίτι συνέχισε το παιχνίδι.

iliaki-kori1.jpg

Είναι βέβαιο ότι η Κατερίνα πέρασε χθες φανταστικά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved