Βίκυ Κάβουρα: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Είναι πέντε μηνών έγκυος και φαίνεται πλέον καθαρά η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Βίκυ Κάβουρα: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Βίκυ Κάβουρα. Το νέο έκανε γνωστό χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της “ Happy Day”.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, είναι πέντε μηνών έγκυος και μαζί με τον σύντροφό της, τον γνωστό ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, και σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσού περιμένουν κοριτσάκι.

Να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα ένα παιδί, αγοράκι, ηλικίας 5 ετών από τον προηγούμενο γάμο του με την Αθηνά Πικράκη.

Το ζευγάρι είναι σε σχέση τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ανυπομονεί για τον ερχομό του παιδιού του.

Η ανακοίνωση του ευχάριστου νέου από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την ευχάριστη αποκάλυψη έκανε παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε».

Και πρόσθεσε: «Τη ρώτησα αν θα έχουμε γάμο και μου είπε “εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν”. Να πούμε ότι ο Γιώργος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενο γάμο του. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένειά τους, να αποκτήσουν το παιδάκι τους, να είναι καλά, να είναι γερό και να είναι ευτυχισμένοι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram

H ηθοποιός δημοσίευσε χθες στον λογαριασμό της φωτογραφίες της όπου διακρίνεται καθαρά η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved