Απόστολος Ρουβάς: H πρώτη φώτο της συντρόφου του αγκαλιά με τον γιο τους

Μια σπάνια φωτογραφία με τον γιο του μοιράστηκε ο Απόστολος Ρουβάς.

Απόστολος Ρουβάς: H πρώτη φώτο της συντρόφου του αγκαλιά με τον γιο τους

O Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του, Φανή Γιαβρίδου υποδέχθηκαν τον γιο τους, πριν από λίγους μήνες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από την σύντροφο και τον γιο του.

Η πρώτη φορά που είχαμε δει φωτογραφία του μικρούλη ήταν πριν έναν μήνα. Η σύντροφός του, Φανή, είχε αναρτήσει φωτογραφία με το μικροσκοπικό χεράκι του γιου τους σχολιάζοντας: «Κάνεις την αγάπη πιο δυνατή, τις μέρες μικρότερες, το σπίτι μας πιο χαρούμενο, το παρελθόν να ξεχνιέται και το μέλλον να αξίζει να ζεις γι' αυτό». Φωτογραφία που ο Απόστολος Ρουβάς είχε αναδημοσιεύσει στον δικό του προσωπικό λογαριασμό.

rouvas-apostolos.jpg

Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς αναδημοσίευσε φωτογραφία, που ανήρτησε η Φανή στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μαμά και γιο αγκαλιά, να φορούν τζιν παντελόνια.

gios-apostolou-rouva.jpg

«Blue jeans», σχολίασε στο Insta story που δημοσίευσε δείχνοντας τα ποδαράκια και τα πατουσάκια του μικρούλη, που εκτός από τζιν, φορούσε και καλτσάκια με κόκκινες καρδιές που έγραφαν: «Αγαπώ τη μαμά, αγαπώ τον μπαμπά»!

Τελευταία φορά που είχαμε δει φωτογραφία του μικρού Ρουβά, ήταν στην αρχή της νέας χρονιάς, τότε που ο σεφ είχε ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους, «Καλή χρονιά» με μια φωτογραφία του γιου του.

gios-apostolou-rouvas.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved