Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έγινε 8 ετών – Η φωτογραφία από το γήπεδο

Μία χιουμοριστική και τρυφερή ταυτόχρονα ανάρτηση έκανε ο ηθοποιός για τα όγδοα  γενέθλια του γιου του.

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έγινε 8 ετών – Η φωτογραφία από το γήπεδο
Instagram / meletis_ilias

Γενέθλια είχε χθες ο γιος του Μελέτη Ηλία και της Θέμιδος Βουτσινά. Ο Δημήτρης, ή Μητσάρας όπως τον αποκαλεί χιουμοριστικά ο μπαμπάς του, έγινε οκτώ ετών ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο γήπεδο.

«Ο κύριος μπροστά από τον Εμπαπέ γίνεται σήμερα 8!!!!

Στα 18... ο Εμπαπέ θα είναι 35!!! Ο καημός του αυτή τη στιγμή είναι να τον προλάβει στο γήπεδο ως αντίπαλος ή ως συμπαίχτης!!!! Να βάζεις στόχους όσο δύσκολοι και να ναι κι εγώ από δίπλα θα χειροκροτώ! Πολύχρονος αγόρι μου με χαμόγελα, χαρές και στόχους!!!!🎯🎯🎯🎯🎯 Σ αγαπώ!!!!

#happybirthday #mitsos #mbappe #1-0»

meletis-ilias-gios-genethlia.webp

Instagram / meletis_ilias

Ο Μελέτης Ηλίας έχει χιούμορ και αυτό αποτυπώνεται σε πολλές από τις αναρτήσεις του. Το καλοκαίρι είχε πάει ταξίδι με την οικογένειά του στη Νορβηγία και τότε είχε δημοσιεύει την παρακάτω φωτογραφία με τα παιδιά του γράφοντας:

«Εξηγώντας την κραυγή του Munch... Εκπαιδεύστε τα παιδιά σας με κάθε τρόπο... Ακόμα και στις διακοπές.... Κι ας γκρινιάζουν... Κάποια στιγμή θα σας ευγνωμονούν... Νομίζω....

Μπορεί και όχι...»

https://www.instagram.com/p/Cue_qwuMhE6/

H κόρη του ηθοποιού, Κοραλένια, έγινε 13 ετών τον περασμένο Οκτώβρη και είπε σε συνέντευξή του πρόσφατα ο ηθοποιός είναι από τους πιο αυστηρούς κριτές του. Αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα περιστατικό όταν είχε πάρει μαζί του την κόρη του στις πρόβες:

«Είναι πολύ συνειδητοποιημένη για την ηλικία της . Η κόρη μου μου έχει κάνει την πιο σκληρή κριτική. Την είχα φέρει στις πρόβες και έβλεπε όταν μου έδινε οδηγίες ο σκηνοθέτης και όταν ήρθε στην παραστάτη μου είπε ‘’δεν έκανες ότι σου είπε ο σκηνοθέτης αλλά προσπάθησε’’. Και εγώ σκεφτόμουν ποιον έχω δίπλα μου, τον Σπίλμπεργκ;’’».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μελέτης Ηλίας φέτος πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Φιλούμενα Μαρτουράνο» στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» με τη Μαρία Ναυπλιώτου καθώς και στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Το Προξενιό της Ιουλίας». Επίσης, τον Δεκέμβρη κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Γερονικολού, «Κουραμπιέδες από Χιόνι».

https://www.instagram.com/p/Czti3pxM4qp/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved