Χριστίνα Μπόμπα: Κάθε μέρα μια νέα περιπέτεια με τις κόρες της - Η ανάρτησή της

Οι μικρές της καλλιτέχνιδες κάθε μέρα δημιουργούν.

Χριστίνα Μπόμπα: Κάθε μέρα μια νέα περιπέτεια με τις κόρες της - Η ανάρτησή της

Η Χριστίνα Μπόμπα κλείνει την τηλεόραση στο σπίτι, αφήνει στην άκρη τον υπολογιστή της και από το πρωί βάζει στην καθημερινότητά της στιγμές γεμάτες δημιουργικότητα, παιχνίδι και πολλή αγάπη.

mpompa-me-kores-(3).jpg

Μπορεί να τρέχει και να μην φτάνει με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχει εκτός σπιτιού, όμως προτεραιότητά της είναι οι δύο κόρες της, Φιλίππα και Αριάνα. Η ίδια γνωρίζει ότι αυτές οι στιγμές, οι στιγμές που περνά μαζί τους και ο χρόνος που τους αφιερώνει θα πρωταγωνιστούν στις αναμνήσεις των δίδυμων κοριτσιών της.

Αυτός είναι και ο λόγος που από το πρωί τρέχει μαζί τους. Μαμά και κόρες αρχίζουν τη μέρα τους με κολύμβηση. Μάλιστα, σε αυτή τη δραστηριότητα συμμετέχει και η μαμά Χριστίνα Μπόμπα. Μοιράζεται αυτή την εμπειρία μαζί με τις κόρες της και αφιερώνει ολοκληρωτικά το χρόνο της μόνο σε αυτές.

mpompa-me-kores-(1).jpg

Αργότερα το πρόγραμμά τους έχει πολύ παιχνίδι. Αισθητηριακά παιχνίδια που βοηθούν τα κορίτσια στην ανάπτυξή τους, στην ψυχολογία τους, στην ανάπτυξη της σκέψης τους, που καλλιεργούν την κρίση τους.

Φωτογραφίες δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα, δείχνοντας τις non stop μικρές της. Το παιχνίδι που φαίνεται να τις εντυπωσίασε, είναι το ψεύτικο χιόνι.

Πώς θα φτιάξετε και εσείς ψεύτικο χιόνι για να παίξουν τα παιδιά σας

Υλικά:

  • 2 1/2 κούπες μαγειρική σόδα
  • 1/2 κούπα κρέμα μαλλιών σε λευκό χρώμα

Πώς θα το φτιάξετε:

  1. Ανακατέψτε τη σόδα με το μαλακτικό σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι τα δύο υλικά να αναμειχθούν καλά.
  2. Τόσο απλά και τόσο εύκολα το χιόνι σας είναι έτοιμο.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved