Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα στιγμιότυπα με τις κόρες της σε Δελφούς και Παρνασσό

Τα κορίτσια διασκέδασαν στη φύση και τα χιόνια.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα στιγμιότυπα με τις κόρες της σε Δελφούς και Παρνασσό

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αγαπάει τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία κάνει μικρές ή μεγάλες εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σε πολλές από αυτές έχει παρέα τις κόρες της, οι οποίες είναι σε μία ηλικία που μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία του ταξιδιού και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/reel/CwpMFkJtleC/

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαμά και κόρες πήγαν στους Δελφούς και τον Παρνασσό. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στα Social Media με τον αυθορμητισμό, το χιούμορ αλλά και την προσωπική της αισθητική, μοιράστηκε στιγμιότυπα με τα δύο κορίτσια.

Η πρώτη ανάρτηση έγινε από τους Δελφούς. «Αν ξεκινάει με ταξίδι, ξεκινάει καλά» έγραψε. Εκεί όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοσιογράφος περιηγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο, έκαναν βόλτα στο χωριό, έφαγαν, έπαιξαν και χαλάρωσαν στο δωμάτιο.

Επόμενη στάση, Παρνασσός. Η Ισαβέλλα και η Βικτωρία έπαιξαν στο χιόνι με τους φίλους τους που είχαν πάει παρέα, περπάτησαν στη φύση και για ένα διήμερο είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα περιβάλλον πολύ διαφορετικό από αυτό της πόλης που έχουν μεγαλώσει. Με αφορμή αυτήν τους την εξόρμηση στη φύση, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε με τους ακολούθους της, τις σκέψεις της:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε παιδιά της πόλης γιατί δεν βρίσκονται συνεχώς κοντά στη φύση (και μεγαλώνουν κυρίως μέσα στο τσιμέντο). Όπως φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα παιδί που μεγαλώνει στη φύση -έπειτα από μια επίσκεψη στην μεγάλη πόλη- γιατί στον δικό του τόπο δεν έχει τόσα θέατρα, σινεμά, εκπαιδευτικά μουσεία, καλλιτεχνικά εργαστήρια, αθλητικά κέντρα, παιδότοπους κλπ. Το βρήκα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πούμε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και δεν χρειάζεται κιόλας”, χωρίς να “υποτιμήσω” το μέρος που δεν ζουν για να νιώσουν καλύτερα για το δικό τους περιβάλλον, χωρίς να προσπαθήσω να τις πείσω πως πρέπει σώνει και ντε να νιώθουν τυχερές για όσα έχουν. Ο κάθε γονιός κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ανάλογα με τις δυνατότητές του, τις προσλαμβάνουσες του και τα εφόδιά του.

Άλλωστε, δεν τους είπα ψέματα όταν τις κρατούσα βρεφάκια και μονολογούσα “θέλω να σου δώσω τον κόσμο όλο”. Αλλά είναι ο κόσμος αυτός πολύ μεγάλος και εγώ πολύ μικρή.»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved