Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της τη γέμισε με αυτοκόλλητα

Αυτοκόλλητα στο κούτελο, τα μάγουλα, τη μύτη και το πηγούνι της Νάντιας Μπουλέ κόλλησε η μικρή Σεμέλη.

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της τη γέμισε με αυτοκόλλητα

H Νάντια Μπουλέ θέλει να περνά με την κόρη της όσο περισσότερο χρόνο και τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια στο σπίτι, οι βόλτες σε πάρκα και τα παιδικά βιβλία αποτελούν μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Η ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και πρόσφατα μοιράστηκε ακόμα ένα από το παιδικό δωμάτιο. Μαμά και κόρη παίζουν στο πάτωμα και η μικρούλα έχει κολλήσει σε όλο το πρόσωπο της Νάντιας Μπουλέ χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα.

«Post Christmas mood» σχολίασε χιουμοριστικά η ηθοποιος.

nadia-mpoule-(10).jpg

Η συμμετοχή στο «Disney 100: the concert»

Η Νάντια Μπουλέ που έχει και εξαιρετική φωνή συμμετείχε στην συναυλία Disney 100: the concert που ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό με αφορμή τα 100 χρόνια της Disney.

Στην περιοδεία η ηθοποιός πήρε μαζί και την κόρη της. Από το Βουκουρέστι δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας ότι η Σεμέλη είναι «η καλύτερη βοηθός του κόσμου»

https://www.instagram.com/p/CzYbFPIIEkN/

…ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Η κόρη της όπως έγραψε σε αυτήν την ανάρτηση είναι και η προσωπική της εμψυχώτρια και στη φωτογραφία της δίνει μία τρυφερή αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/C1RyoskIxy6/

Τα διαφορετικά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα ήταν φέτος διαφορετικά όχι μόνο λόγω των συναυλιών, αλλά γιατί σύμφωνα με τη Νάντια Μπουλέ γενικά είναι διαφορετικά όταν έρχεται ένα παιδί στην οικογένεια.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι γιορτές μετά το παιδί. Και αυτό γιατί όλα κινούνται γύρω από τη Σεμέλη, το βασικό μου μέλημα είναι να περάσει καλά. Δεν λειτουργώ τόσο αυθόρμητα όσο πριν, όλα θέλουν προγραμματισμό, αλλά ξαναζώ κι εγώ αυτή την περίοδο σαν παιδί, μαζί της» είπε σε συνέντευξή της στην Real Life

Η ηθοποιός μίλησε και για την τηλεόραση. Στην ερώτηση εάν για εκείνη το κεφάλαιο τηλεόραση έχει κλείσει, απάντησε:

«Όχι, δεν έχει κλείσει, έκανα και πρόσφατα άλλωστε. Απλώς, θα πρέπει να είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω πρακτικά και σε επίπεδο περιεχομένου.»

https://www.instagram.com/p/CzGnHptogLv/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved