Γιώργος Χρανιώτης: Η throwback φωτογραφία με τον γιο του στη θάλασσα και η ευχή του

Η συγκεκριμένη ανάρτηση του ηθοποιού συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Γιώργος Χρανιώτης: Η throwback φωτογραφία με τον γιο του στη θάλασσα και η ευχή του

O Γιώργος Χρανιώτης μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα μέσω της πατρότητας. Εκείνο που έχει συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα είναι πως ο ρόλος του πατέρα είναι ο πιο δύσκολος.

«Ο ρόλος του μπαμπά είναι πιο δύσκολος από τους ρόλους στο θέατρο. Με τον γιο μου έμαθα να εξασκώ την υπομονή μου. Υπάρχουν φορές που θες να πιάσεις το παιδί σου και να το “πετάξεις” λίγο μακριά γιατί σε έχει εκνευρίσει. Τώρα με το παιδί ξέρω πως πρέπει να είμαι υγιής, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μείνει χωρίς εμένα. Έχω αρχίσει και με αγαπάω λίγο περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εκπομπή « Μega Καλημέρα».

xraniotis-gios-xeri.jpg

Γιώργος και Αλέξανδρος Χρανιώτης

Η γνωριμία με την σύζυγό του και ο ερχομός του γιου του

Για την απόφασή του να κάνει παιδί όταν γνώρισε την Γεωργία Αβασκαντήρα είχε μιλήσει παλιότερα ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Είχε πει μεταξύ άλλων: «Μέχρι τα 40 μου δεν σκεφτόμουν την οικογένεια, ένιωθα ότι θα με βγάλει από τη δουλειά μου. Με φόβιζε η ιδέα της αλλαγής της πάνας. Μία ψυχολόγος είπε σε έμενα και την Γεωργία Αβασκαντήρα ότι καλός γονέας είναι αυτός που τα κουτσοκαταφέρνει».

«Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε συνέχεια προφανώς, γιατί είμαστε ερωτευμένοι. Υπάρχουν εντάσεις που ευτυχώς καταλήγουν σε ωραίες διαδικασίες. Δεν γίνεται όταν έναν άνθρωπο τον θέλεις και σε αφορά πάρα πολύ να μη μαλώσεις μαζί του. Έχει συμβεί να κάνουμε έρωτα μετά από καβγά μας. Διανύουμε διαστήματα ηρεμίας, αλλά επειδή η σύζυγος μου είναι 15 χρόνια μικρότερη, γιατί να μην της δώσω το δικαίωμα η φωτιά της να με ακουμπήσει περισσότερο; Δεν ξέρω εάν με ενέπνευσε η Γεωργία η το βιολογικό μου ρολόι, αλλά όταν την είδα μπροστά μου ένιωσα ότι τώρα αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή μου», αποκάλυψε.

xraniotis-oikogeneia.jpg

Γιώργος Χρανιώτης, Γεωργία Αβασκαντήρα, Αλέξανδρος Χρανιώτης

Η φωτογραφία με τον γιο του στη θάλασσα

Ο ηθοποιός λατρεύει τη θάλασσα ενώ μικρός περνούσε όλα του τα καλοκαίρια στο Ξυλόκαστρο. Εξακολουθεί να είναι από τα αγαπημένα του μέρη, όπως και η Τήνος, και το επισκέπτεται συχνά και με τον γιο του.

Στις αρχές του μήνα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του όταν ήταν μωρό και γράφοντας τα εξής:

chraniotis_giorgos_official-me-gio1.jpg

«Είχες γεννηθεί κάμποσους μήνες ,ήμασταν στο Ξυλόκαστρο, σου έδειξα την θάλασσα ,σου είπα πόσο την αγαπάω και ευχήθηκα να μαστε γεροί ,να μπαίνουμε μέσα της .
Να ζήσουμε λοιπόν ,χρόνια πολλά να την χαιρόμαστε την φύση και να την φροντίζουμε και να την αγαπάμε
Και ν αγαπάμε κι εμάς .Τους ανθρώπους
Καλή χρονιά να χούμε
Καλύτερη απ την περσινή
Καλύτερα ανθρώπινη».

Τα likes ξεπέρασαν τις 5.500 ενώ πολλά ήταν και τα θετικά σχόλια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved