Πέγκυ Ζήνα: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ με την Ηλέκτρα και τον σύζυγό της

Μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια.

Πέγκυ Ζήνα: Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ με την Ηλέκτρα και τον σύζυγό της

Για την Πέγκυ Ζήνα το τραγούδι έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς προτεραιότητα είναι η μοναχοκόρη της, Ηλέκτρα.

Την ενδιαφέρει να τη βλέπει να μεγαλώνει και να μην είναι απούσα από τη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CqUYpAHO4VF/

Μιλώντας στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο, η τραγουδίστρια είπε ότι δεν έχει καλλιεργήσει στην κόρη της ότι η μητέρα της είναι κάποια. Απεναντίας, της έχει εξηγήσει ότι «έχω να υπηρετήσω τον σημαντικότερο ρόλο που είναι να είμαι μαμά σου. Το τραγουδίστρια είναι σε δεύτερη μοίρα κι είναι το επάγγελμα που κάνω. Κι επειδή στο επάγγελμα που κάνω θα μπορούσαν να σου αρέσουν ή να μη σου αρέσουν πράγματα – όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα – δεν είσαι υποχρεωμένη να σου αρέσουν τα τραγούδια μου».

Όσο για το αν αρέσουν στην Ηλέκτρα τα τραγούδια της, σχολίασε πώς τα βρίσκει λίγο λυπητερά.

https://www.instagram.com/p/CuusxIaqd-V/

«Τρία χαρούμενα τραγούδια έχω. Καλά κάνει λοιπόν και τα βρίσκει λυπητερά. “ Θα τα εκτιμήσεις όμως ότι θα αγαπήσεις μεγαλώνοντας” της λέω», πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη.

Η οικογενειακή φωτογραφία

Η Πέγκυ Ζήνα είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Λύρα από το 2007 ωστόσο η σχέση τους μετρά πολύ περισσότερα χρόνια.Το ζευγάρι μετά και τον ερχομό της κόρης του παραμένει πιο αγαπημένο από ποτέ με την Ηλέκτρα να είναι το επίκεντρο της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CyJbcGJKY7D/

Η τραγουδίστρια την περίοδο των γιορτών δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία με τους τρεις τους καθώς και την Cookie.

Χαμογελούν στο φακό με την Πέγκυ Ζήνα χωρίς ίχνος μακιγιάζ ( το συνηθίζει άλλωστε).

https://www.instagram.com/p/C1kjiMiKSzC/

«Καλή χρονιά απ´την καρδιά μου σε όλους σας🌟Αν έχουμε υγεία ψυχική κι αγάπη ανιδιοτελή για τους γύρω μας θα έχουμε δύναμη να αντιμετωπίσουμε ότι όμορφο κι άσχημο φέρει κι αυτή η χρονιά…Γιατι μόνο απο την προσφορά και την καλοσύνη αντλούμε δύναμη…Σας στέλνω άπειρα αστέρια με αγάπη να φωτίζουν τον δρόμο σας», έγραψε στο ποστ της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved