Μάρα Δαρμουσλή: Ο γιος της έγινε 2 ετών - Στιγμιότυπα από το πάρτι

Φωτογραφίες από το πάρτι και την τούρτα γενεθλίων.

Μάρα Δαρμουσλή: Ο γιος της έγινε 2 ετών - Στιγμιότυπα από το πάρτι

O γιος της Μάρας Δαρμουσλή και του Βασίλη Τσατσάκη έγινε 2 ετών.

Οι γονείς του για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του οργάνωσαν ένα παιδικό πάρτι και ο Μιχάλης έσβησε το κεράκι της τούρτας του που ήταν διακοσμημένη με έναν βάτραχο, μια μπουλντόζα και μια μωβ πεταλούδα.

genethlia-giou-darmousli6.jpg

Η Μάρα Δαρμουσλή ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μετά τις γιορτές, με ιώσεις,με απουσίες,με αγάπη,με όρεξη και καλή διάθεση έγινες πια 2 cool Μιχαλιώ μου!!Το θέμα της γιορτής ήταν Πράσινο Fusion (δεν το ρισκάρεις),το αγαπημένο σου χρώμα (για φέτος) και τα αγαπημένα σου βάτραχος,μπουλντόζα και μωβ πεταλούδα επάνω στην τούρτα. Ευχαριστούμε τους «φωτογράφους» μας Εβελίνα και Βαγγέλη για τα υπέροχα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα,τους φίλους μας για τα χαμόγελά τους,το μπαμπά για τη διακόσμηση και όλους εσάς για τις ευχές σας που στέλνετε ήδη από χθες!❤️Υγεία και αγάπη για όλους».

Η μητρότητα

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο διαφορετικά βίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά τη μητρότητα μετά τη γέννηση του μικρού Μιχάλη.

https://www.instagram.com/p/Cuc24fsMbB1/

Μάλιστα σε αρκετές αναρτήσεις μοιράζεται πολλά από τα συναισθήματά της, ειδικά σε αυτή τη φάση της ζωής της. Τον περασμένο μήνα είχε κάνει το ακόλουθο ποστ βλέποντας τον γιο της να προσπαθεί να κάνει μόνος του κούνια:

«Και σε καμαρώνω σε κάθε σου νέο βήμα,και φουσκώνω από περηφάνια για κάθε σου επίτευγμα όταν γυρνάς και με κοιτάς με ένα τεράστιο χαμόγελο λες και βγήκε ο ήλιος για δεύτερη φορά και τα μάτια σου πετάνε σπίθες που φωνάζουν «μόνος μου» χωρίς κουβέντα να ειπωθεί..και χαίρομαι κρυφά λίγο από μέσα μου,ενοχικά λίγο παραπάνω,για κάθε «μόνος» σου κρύβεται κι ένα μικρότερο «μόνη μου»..και περνάει κι αυτό και μου λείπεις πάλι..πολύ..και έρχεσαι γρήγορα κάτι να μου δώσεις,κάτι να μου πάρεις,και είμαι εδώ,ξανά,πάντα για σένα..και με ζητάς ξανά και πίσω από κάθε «ουφ» μου κρύβεται κι ένα «η μαμά είναι εδώ αγάπη μου»..και δε σε χορταίνω γιατί ξέρω ότι δε θα κρατήσει..και εύχομαι να σταματήσει ο χρόνος,να μείνουμε έτσι,για πάντα,μαζί ..και τα χέρια μου θα βαρύνουν,η μέση θα με προδώσει,το μυαλό θα με αποπλανήσει κι ενώ ξέρω ότι δε θα κρατήσει όταν μου λες «κάτω» η ανακούφιση κρύβει το φόβο μην ήταν η τελευταία φορά..»

mara-darmousli.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved