Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: Καλεσμένες στα πρώτα γενέθλια του Πάρη Αλεξάνδρου

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στα πρώτα γενέθλια του γιου των Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλέξανδρου.

Φιλίππα και Αριάνα Τανιμανίδη: Καλεσμένες στα πρώτα γενέθλια του Πάρη Αλεξάνδρου

Η Φιλίππα Τανιμανίδη και η δίδυμη αδερφή της, Αριάνα πήγαν στα πρώτα γενέθλια του Νουνίτο (aka Πάρη Αλεξάνδρου) και διασκέδασαν έχοντας στο πλευρό τους τον μπαμπά τους, Σάκη Τανιμανίδη.

tanimanidis-didimes-kores-parti-pari-alexandrou-(2).jpg

Βλέπετε η Χριστίνα Μπόμπα, αποκάλυψε ότι ο μπαμπάς Σάκης ανέλαβε να τις πάει σε παιδικό πάρτι, όμως όχι σε ποιο παιδικό πάρτι. Αυτό το ανακαλύψαμε μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε ο περήφανος μπαμπάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου και η χαρούμενη μαμά, Ιωάννα Τούνη, στο Instagram με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου τους.

O μπαμπάς Σάκης επί τω έργω

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού έδειξε τη διακόσμηση του σπιτιού του, που είχε ως θέμα τα πολλά ταξίδια που έχει κάνει ο Πάρης, έδειξε τους μπαμπάδες του πάρτι. Ανάμεσα στους μπαμπάδες ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης και κάπως έτσι μάθαμε ότι το πάρτι το οποίο πήγε με τα κορίτσια του ήταν του Πάρη.

tanimanidis-didimes-kores-parti-pari-alexandrou-(3).jpg

Ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες που έδειχναν τις διασημότερες διδυμούλες να παίζουν και να διασκεδάζουν στο πάρτι και τον μπαμπά να βρίσκεται δίπλα τους είτε παρακολουθώντας τις, είτε βοηθώντας τις να σπάσουν την πινιάτα-υδρόγειο που έκρυβε λιχουδιές και δώρα για όλα τα παιδάκια που ήταν καλεσμένα.

Ακολουθούν οι όμορφες φωτογραφίες.

Η μαμά Χριστίνα απόλαυσε λίγο me time

Η Χριστίνα Μπόμπα ήθελε να απολαύσει λίγο χρόνο μόνη της και έτσι εκμεταλλεύτηκε την απουσία των κοριτσιών και κανόνισε το πρώτο μάθημα pole dancing με τις φίλες της.

Μετά το μάθημα ακολούθησε night out μαζί τους...

Και μετά από το μικρό διάλειμμα που έκανε επέστρεψε στην κανονικότητα, τη ρουτίνα και τα κορίτσια της.

mpompa-kores.jpg

Κοιμήθηκε μαζί τους ενώ αποκάλυψε ότι τα μαλλιά της ήταν ακόμη βρεγμένα από το πρωινό κολυμβητήριο. Βλέπετε το πρωί το πρόγραμμα και των τριών (μαμά και διδύμων) έχει κολύμβηση και πολύ παιχνίδι.

Non stop είναι η μέρα της Χριστίνας Μπόμπα, οπότε δικαίως έκανε ένα διάλειμμα το βράδυ με τις φίλες της. Όπως έχουμε πει πολλές φορές λίγος «me-time» χρόνος είναι απαραίτητος για μια full time mom. Με αυτόν τον τρόπο αποφορτίζεται και κάνει κάτι για τον εαυτό της. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ότι μια υγιής και χαρούμενη μαμά σημαίνει υγιή και χαρούμενα παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved