Ηλέκτρα Αστέρη: Οι ευχές για τα γενέθλια του συζύγου της και η φανταστική τούρτα

«Χρόνια πολλά φως μου!», έγραψε μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της η Ηλέκτρα Αστέρη.

Ηλέκτρα Αστέρη: Οι ευχές για τα γενέθλια του συζύγου της και η φανταστική τούρτα

O Eυτύχης Μπλέτσας είχε τα γενέλθιά του στις 6 Ιανουαρίου.

Η σύζυγός του λοιπόν του ευχήθηκε και δημόσια αναρτώντας φωτογραφίες με την τούρτα γενεθλίων και τις ακόλουθες ευχές:

«🥰Χρόνια καλά. Γεμάτα υγεία και ευτυχία. Χρονιά με δημιουργικότητα και συναισθηματική αφθονία. Να είσαι πάντα ελεύθερος να κάνεις αυτό που αγαπάς και να μοιράζεσαι με όλους όσους σ' αγαπούν τη μοναδικότητα σου.

✨Δεν θα μπορούσες να έχεις γεννηθεί άλλη μέρα. Μόνο την ημέρα που το φως ρέει άφθονο σε όλη την πλάση.

💞Εύχομαι να έχεις πάντα λόγους για να εξελίσσεσαι, να είσαι ευτυχισμένος και με τον τρόπο σου να κάνεις ευτυχισμένους και όλους εμάς που είμαστε κοντά σου.

🌍Η τουρτιτσα σου ό,τι πρέπει για τον #HappyTraveller έτσι; Δεν έχεις παράπονο;

👩‍❤️‍💋‍👨I love you.

Και όπως σου έγραψα και στη τούρτα, "In life it's not where you go, it's who you travel with". Και εγώ ταξιδεύω με τον καλύτερο ταξιδιώτη του κόσμου.

#BirthdayBoy #MyTeam #MyBoy».

https://www.instagram.com/p/C1woO-yIujP/

Η γνωριμία του ζευγαριού

Ο Ευτύχης Μπλέτσας με τη σύζυγό του είναι μαζί 14 χρόνια. Γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου, συναντήθηκαν κι έκτοτε είναι μαζί έχοντας αποκτήσει δύο κόρες.

Για την γνωριμία του με την Ηλέκτρα Αστέρη είχε μιλήσει στην εκπομπή "The 2Night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. « Τη γνώρισα διαδικτυακά στην αρχή και μετά συναντηθήκαμε. Αρχίσαμε να μιλάμε αρχικά, τότε ήταν ιδιωτική υπάλληλος και της έκανα πρόταση να βγούμε μαζί κάπου στη Θεσσαλονίκη».

Το πρώτο τους ραντεβού, όπως αποκάλυψε, ήταν στις… κούνιες βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

«Είμαστε μαζί από το 2012. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στην Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την αρχή είναι αυτό που νιώθεις μια άνεση με τον άλλον λες και τον ξέρεις», είχε πει για τη γνωριμία του με την Ηλέκτρα.

https://www.instagram.com/p/C1G9vLBoEcI/

Τα πρώτα ταξίδια με τις κόρες τους

«Όταν ξεκινήσαμε με την Ηλέκτρα τα ταξίδια τρέχαμε όλη μέρα, τώρα που παίρνουμε και τα παιδιά το πάμε λίγο πιο χαλαρά για να έχουμε περισσότερο χρόνο. Πρόσφατα πήγαμε Ινδία και Βιετνάμ και μείναμε σχεδόν από ένα μήνα στην κάθε χώρα.

Θέλαμε να δούμε τη χώρα, να πάμε σε πολλά μέρη και να έχουμε τον χρόνο μας με τα παιδιά. Η μικρή μας κόρη έχει πάει σε πολύ περίεργες χώρες. Στο Βιετνάμ δεν είχαμε πρόβλημα αλλά στην Ινδία είχαμε με το φαγητό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

https://www.instagram.com/p/CrVjqWgoRIR/
https://www.instagram.com/p/CnjhSqvLkzD/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved