Ιωάννα Μαλέσκου: Γυμνάζεται παρέα με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν αποχωρίζεται την κόρη της ούτε στο γυμναστήριο.

Ιωάννα Μαλέσκου: Γυμνάζεται παρέα με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Μάιο. Τους τελευταίους μήνες δεν αποχωρίζεται την κόρη της ούτε στιγμή και απολαμβάνει το κάθε λεπτό μαζί της.

Η παρουσιάστρια που είναι πολύ ενεργή στα social media και όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Η γυμναστική δεν λείπει φυσικά από αυτήν. Η παρουσιάστρια έχει από καιρό ξεκινήσει ξανά τη συστηματική άσκηση μετά τον τοκετό και στα πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράστηκε μας έδειξε ότι η κόρη της της κρατά συντροφιά και όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο.

Στο ένα βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram κάνει διατάσεις μπροστά από το καρότσι.

maleskou-kori.jpg

Στο άλλο γυμνάζει πόδια με το ειδικό λάστιχο. Η κόρη της κάθεται ήσυχη στο καρότσι και πάλι λίγο παραδίπλα.

maleskou-kori-2.jpg

Στα στιγμιότυπα βέβαια δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε ότι μέχρι και το καρόστσι της μικρούλας έχει ροζ χρώμα. Η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου λατρεύει το ροζ χρώμα και μάλλον είναι και αυτό που κυριαρχεί στην γκαρνταρόμπα της μικρής.

Ροζ ήταν το outfit που είχε βάλει και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην κόρη της, στην οποία και έτυχε το φλουρί.

«Όποιος κέρδισε το φλουρί, να σηκώσει το χέρι! Και ναι, έτσι μπήκε το 2024. Και όχι, δεν ήταν “στημένο” (αλήθεια το λέω). Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμασταν Μυτιλήνη και εγώ έγκυος (χωρίς να το έχω μοιραστεί ακόμα) κέρδισα το φλουρί. Ήταν τα πρώτα μας γλυκά Χριστούγεννα με εσένα στην κοιλίτσα μου. Και τώρα τα πρώτα μας αληθινά Χριστούγεννα, με εσένα στην αγκαλιά μου. Να πω βέβαια για την ιστορία, ότι τα κομμάτια μας ήταν πάλι πλάι-πλάι. Και να το αφήσω εδώ χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης του τυχερού κομματιού, σε αντίθεση με τον μπαμπά μας, που (ίσως) ένιωσε “αδικημένος” (πάλι) στη “μοιρασιά”.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι εγώ βρήκα το “γούρι” μου!» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C1mWaTsokus/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved