Κατερίνα Λάσπα: Η μικρή της κόρη στέλνει φιλιά κάτω από τον πύργο του Άιφελ

Διακοπές στο Παρίσι κάνει η Κατερίνα Λάσπα με τις κόρες της.

Κατερίνα Λάσπα: Η μικρή της κόρη στέλνει φιλιά κάτω από τον πύργο του Άιφελ

Η Κατερίνα Λάσπα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι και μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με τις κόρες της Σάρα και Άντρια.

Στην πρώτη φωτογραφία για το 2024 η παρουσιάστρια ποζάρει με τη μικρή της κόρης και έναν φίλο της μέσα στο Μουσείο του Λούβρου. Πίσω τους αχνοφαίνεται η Μόνα Λίζα και η Κατερίνα Λάσπα έγραψε στην ανάρτησή της:

«Αυτά τα χαμόγελα είναι πιο σημαντικά από το χαμόγελο της Μόνα Λίζα»

https://www.instagram.com/p/C1g78mINSWo/

Μία μέρα μετά δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη Σάρα κάτω από τον Πύργο του Άιφελ. Η Σάρα έγινε 13 ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη και όπως φαίνεται στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια έχει μεγαλώσει πολύ.

https://www.instagram.com/p/C1jvAfCtHUM/

‘Ένα ακόμα στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους followers της η Κατερίνα Λάσπα λίγες ώρες πριν. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε κάτω από τον Πύργο του Άιφελ με τη μικρή της κόρη, την Άντρια, που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις με τις καστανόξανθες μπούκλες και το γλυκό της χαμόγελο.

laspa-kori-purgo-aifel.jpg

Το κοριτσάκι γεννήθηκε το 2017 και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην μαμά της, όχι μόνο στα χρώματα αλλά και στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

https://www.instagram.com/p/CxDCzoJtPMR/

Η Κατερίνα Λάσπα απέχει τα τελευταία αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, εξακολουθεί όμως να διατηρεί ζωντανή τη σχέση με τους θαυμαστές της. Πρόσφατα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Θέλω να επιστρέψω πολύ στην τηλεόραση μετά τον Γενάρη. Πάντα γίνονται τηλεοπτικές συζητήσεις…» και όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε αν θα είναι στην ψυχαγωγία, εκείνη δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved