Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον κατάξανθο γιο του μετά από καιρό

Ο ηθοποιός ποζάρει στον φακό αγκαλιά με τον τρίχρονο Αναστάση.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον κατάξανθο γιο του μετά από καιρό

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στον γιο του. Ο Αναστάσης έγινε τριών ετών τον περασμένο Ιούλη και με αφορμή τα γενέθλιά του ο ηθοποιός είχε γράψει τότε σε ανάρτησή του στο Instagram:

«Ξημέρωσε η ευλογημένη μέρα! Πατρίδα μου, γη μου, αίμα μου!

Χρόνια σου πολλά καλοκαίρι μου!»

mpourdoumis-gios-(2).jpg

Τους τελευταίους μήνες οι αναρτήσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον γιο του δεν είναι πολλές. Μετά από καιρό δημοσίευσε μία τους φωτογραφία ανήμερα της πρωτοχρονιάς και μοιράστηκε έναν διάλογό τους στην βόλτα.

«-Μπαμπά θέλω γλιφιτζούρι!

-Γλύψτο αργά Αναστάση μου,να σου κρατήσει μια ολόκληρη ζωή!

Χρόνια πολλά από μας και καλή χρονιά!

Γευτείτε αργά τη ζωή σας μέχρι το μεδούλι!»

Το αγοράκι έχει μεγαλώσει πολύ. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν φαίνονται, το σίγουρο ωστόσο είναι ότι έχει διατηρήσει το κατάξανθο χρώμα που είχε στα μαλλιά του από όταν ήταν μωρό.

https://www.instagram.com/reel/C1hJBOoiO4_/

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στην θεατρική παράσταση «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» στο EMBASSY Theater. Σε συνέντευξή του στο MEGA Καλημέρα είχε πει:

«Είναι ένα υπερθέαμα σε ένα ολοκαίνουριο χώρο, σε ένα καινούριο θέατρο. Σε ένα ιστορικό χώρο, στο παλιό σινεμά στο Embassy. Παρουσιάζουμε την παράσταση ‘’Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας’’. Το μυθιστόρημα αυτό είναι ένα σκοτεινό παραμύθι και χαίρομαι που θα παίξω αυτόν τον μυθικό ήρωα. Είναι από τους δυσκολότερους ρόλους του παγκόσμιου δραματολογίου και όχι μόνο του μιούζικαλ. Έχω κάνει άλλες δύο παραστάσεις για παιδιά, οπότε έχω πάρει την ‘’κρυάδα’’. Έχω την αίσθηση πως τα παιδιά, πέρα από το εντυπωσιακό με τις led οθόνες και τα σκηνικά, θα μείνουν στη ουσία του έργου και στο ταξίδι που κάνει ο Τσάρλι».

https://www.instagram.com/reel/C1bWwpgNeSv/

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει για τον γιο του και τη σχέση του με τις γιορτές. Παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερος φαν των Χριστουγέννων, αυτό όμως έχει αλλάξει από όταν έγινε μπαμπάς.

«Δεν ήμουν φανατικός των Χριστουγέννων. Από τότε που έγινα πατέρας μπήκα σε ένα άλλο κλίμα. Πάντα δούλευα πολύ τις γιορτές, δεν ένιωθα πως θα κάτσω να χαλαρώσω. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια τα νιώθω κάπως διαφορετικά».

Για τον Αναστάση και τα άγχη του ως γονιός είπε:

«Άγχη έχω συνέχεια για το παιδί. Όταν ήταν μωρό κάπως τον σηκώσαμε προς τα πάνω και χτύπησε το κεφάλι του. Πήραμε την γιατρό και μας είπε πως ‘’δεν είναι κάτι, εσείς αγχώνεστε εκείνος είναι καλά’’».

undefined
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved