Γιώργος Τσούλης: Στην κουζίνα με τον γιο του - Η νέα φωτογραφία

Ο σεφ ευχήθηκε στους ακολούθους του στο Instagram για τη νέα χρονιά με μία ιδιαίτερη φωτογραφία. 

Γιώργος Τσούλης: Στην κουζίνα με τον γιο του - Η νέα φωτογραφία

Ο Γιώργος Τσούλης έγινε μπαμπάς τον Οκτώβρη του 2022 και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο του μέχρι σήμερα είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

tsoulis-me-gio2.jpg

Την πιο πρόσφατη μοιράστηκε με τους ακολούθους του μέσω Instagram δύο μέρες πριν με αφορμή την Πρωτοχρονιά. «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι πραγματικά επιθυμείτε και υγεία σε όλους! Εμείς κάναμε ποδαρικό❤️» έγραψε στην ανάρτησή του. Ο σεφ κρατά τον γιο του αγκαλιά και φωτογραφίζονται στην κουζίνα ανάμεσα σε ζύμες, μίξερ και μπολ.

https://www.instagram.com/p/C1jkcuxM5_x/

Το αγοράκι βαπτίστηκε τον περασμένο Οκτώβρη και την ίδια μέρα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Το όνομα αυτού; Αντρέας.

«Μια ημέρα γεμάτη χαρά, αγάπη, πολλή συγκίνηση και ευτυχία, μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους στα πρώτα γενέθλια και τη βάπτιση του μικρού μας Ανδρέα 🧸

Το μωράκι μας είναι μόλις ενός έτους κ εμείς είμαστε ήδη τόσο υπερήφανοι για το πιο γλυκό, χαρούμενο, καλό, αστείο, χαμογελαστό, ανεξάρτητο και αγαπησιάρικο πλασματάκι του κόσμου🤍🙊

Η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα δίπλα σου να σε στηρίζουν και να σε καμαρώνουν.. 🧸😍» έγραψε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Γιώργου Τσούλη σε ανάρτησή της στο Instagram τότε.

tsoulis-genethlia-kai-vaftisi-gios.jpg

Η σύζυγος του σεφ δημοσιεύει πιο συχνά στιγμιότυπα με το μικρό αγοράκι στο Instagram. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δημοσίευσε και εκείνη μία φωτογραφία με τον μικρό Αντρέα μπροστά από το στολισμένο δέντρο.

giorgos-tsoulis-gios-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved