Θάνος Μικρούτσικος: Σπάνια throwback φωτογραφία με τον εγγονό του

Μία φωτογραφία με τον μπαμπά και τον γιο της δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Μικρούτσικου στο Instagram.

Θάνος Μικρούτσικος: Σπάνια throwback φωτογραφία με τον εγγονό του

Ο Θάνος Μικρούτσικους έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου του 2019. Με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του η κόρη του Κωνσταντίνα Μικρούτσικου δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο προφίλ της στο Instagram. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 14 χρόνια πριν, όπως γράφει στην ανάρτησή της, και δείχνει τον αείμνηστο συνθέτη με τον εγγονό του αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/C1ZcE1VI3bX/

Το αγοράκι είναι ο γιος της Κωνσταντίνας Μικρούτσικου και του Χρήστου Θηβαίου και έχει πάρει το όνομα του παππού του: Θάνος.

Στο παρελθόν η μεσαία κόρη του μουσικοσυνθέτη έχει δημοσιεύσει και άλλα τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ παππού και εγγονού. Ένα από αυτά είναι το παρακάτω. «Ο Θάνος και ο Θάνος μου» γράφει στην δημοσίευσή της.

https://www.instagram.com/p/CJVv_dUg3kA/

Η Κωνσταντίνα Μικρούτσικου και ο Χρήστος Θηβαίος πήραν χωριστούς δρόμους αρκετά χρόνια πριν. «Όλα ξεκίνησαν και τελείωσαν πολύ όμορφα» είχε πει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του. Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και παραμένουν οικογένεια. Για τον Θάνο Μικρούτσικου ο Χρήστος Θηβαίος είχε πει σε συνέντευξή του στο MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό:

«Πλέον με τον Θάνο Μικρούτσικο και την οικογένειά του είμαστε οικογένεια. Παντρεύτηκα την κόρη του. Μου λείπει αλλά τον έχω μέσα μου πάντα και θυμάμαι τις συμβουλές του»

https://www.instagram.com/p/CcTfBfwOHbQ/

Θάνος Μικρούτσικος: Η μουσική και η οικογένεια ήταν οι δύο μεγάλες του αγάπες

Ο Θάνος Μικρούτσικος μπορεί να «έφυγε» σαν χθες τέσσερα χρόνια πριν, άφησε όμως μία τεράστια πολιτιστική κληρονομία μέσα από το έργο του. Οι μεγάλες του αγάπες ήταν δύο, η μουσική και η οικογένειά του. Απέκτησε τέσσερα παιδιά, την Σεσίλ και την Κωνσταντίνα από τον πρώτο του γάμο και την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο από τον δεύτερο. Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες σε πιο προσωπικές του στιγμές είναι η παρακάτω ανήμερα των 70ων του γενεθλίων.

https://www.instagram.com/p/BS4SqATjmZf/

Η αδυναμία στα παιδιά του φαίνεται και στη βιογραφία του με τίτλο «Ο Θάνος και ο Μικρούτσικος» την οποία έγραψε ο Οδυσσέας Ιωάννου. Στον επίλογο έγραψε:

«Στις 13 Απριλίου του 2047 -που δεν θα υπάρχω- θα συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τη γέννησή μου. Δεν θέλω τίποτα δημόσιο, μόνο τα παιδιά μου. Η Σεσίλ τότε θα είναι εξήντα οχτώ χρονών, η Κωνσταντίνα εξήντα έξι, πενήντα ένα η Αλεξάνδρα και σαράντα έξι ο Στέργιος. Τους εύχομαι να είναι καλά...»

https://www.instagram.com/p/BXz_2wbnzk0/
https://www.instagram.com/p/BBa5MLsxK9-/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved