Ορφέας Αυγουστίδης: Η φωτογραφία με τον γιο του στη θάλασσα

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον γιο του, Αχιλλέα– Κωνσταντίνο.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η φωτογραφία με τον γιο του στη θάλασσα

Από τότε που έγινε μπαμπάς ο Ορφέας Αυγουστίδης περνάει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του μαζί με την οικογένειά του, καθώς αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Κρασσά και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα-Κωνσταντίνο στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/C1ZZCl9odCX/

Αν και δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τον μικρό του γιο, ο Ορφέας Αυγουστίδης δημοσίευσε στιγμιότυπο του Αχιλλέα που τον δείχνει στην παραλία να αγναντεύει τη θάλασσα.

gios-orfea-avgoustidi.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να παρακολουθεί τη θάλασσα από μακριά. Πριν μερικούς μήνες ο Ορφέας Αυγουστίδης, είχε δημοσιεύσει μια παρόμοια φωτογραφία του γιου του.

https://www.instagram.com/p/Cv47rR5oYkz/

Σκέφτεται για δεύτερο παιδί με τη σύζυγό του

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για 3η χρονιά στον «Σασμό» μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Happy Day» για τις όμορφες στιγμές που περνά με τον Αχιλλέα και την επιθυμία να αποκτήσει 2ο παιδί.

«Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι κάνει ο Αχιλλέας όταν τον βλέπει στην τηλεόραση

Ο Ορφέας Αυγουστίδης πριν από περίπου ένα μήνα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τον μονάκριβο γιο του. Όπως ο ίδιος αποκάλυψες δεν βάζει τον Αχιλλέα να δει τηλεόραση, πόσο μάλλον να δει τη σειρά «Σασμός» που πρωταγωνιστεί. Ωστόσο ανέφερε ότι ο γιος του, αν τύχει και τον δει, θα τον αναγνωρίσει και θα πει «ο μπαμπάς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved