Θέλξη: «Κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα από υπερβολική αγάπη»

Για τη σημασία της οικογένεια και πώς έχει αλλάξει η ζωή της μίλησε η εκρηκτική Θέλξη στο «Happy Day».

Θέλξη: «Κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα από υπερβολική αγάπη»

Μετά από 9 περίπου χρόνια απουσίας, όσα και τα χρόνια που έγινε μητέρα, η Θέλξη επέστρεψε στη σκηνή και πλέον εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Bodega στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη.

Όπως η ίδια ανέφερε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, πολύ συνειδητά τα άφησε όλα και ασχολήθηκε με τις κόρες της και τώρα που τα κορίτσια μεγάλωσαν και μπορούν να αναλάβουν μόνες τους τις υποχρεώσεις τους επέστρεψε σε αυτό που τόσο αγαπά: τη μουσική.

Μια παραδοσιακή μαμά

Η Θέλξη είναι παραδοσιακή μαμά που όσο και αν ξενυχτήσει, θα σηκωθεί το πρωί, θα ξυπνήσει τα παιδιά, θα ετοιμάσει το κολατσιό τους και θα τα πάει στο σχολείο. Όπως η ίδια αναφέρει και στο βίντεο παρακάτω είναι πολύ Ελληνίδα μάνα, παραδοσιακή και πολύ περήφανη για αυτό.

«Κανένα παιδί δεν έχει πάθει τίποτε από την υπερβολική αγάπη», λέει η τραγουδίστρια αναφερόμενη σε όλα όσα κάνει η Ελληνίδα μάνα και πόσο από πάνω βρίσκεται από τα παιδιά της.

Οι αναρτήσεις με τις κόρες της

H τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια με τον σύζυγό της, Παύλο Γιαβή. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες τις Νεφέλη, 9 ετών και Ίριδα, 8 ετών και ποτέ δεν έχουμε δει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Βλέπετε η Θέλξη όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα κορίτσια της.

Οι φωτογραφίες τους στα social media λιγοστές. Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες τους παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved