Χριστίνα Αλούπη: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό - Διαπρέπει στο kick boxing

Ο Αντρέας πήρε κίτρινη ζώνη στο kick boxing.

Χριστίνα Αλούπη: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό - Διαπρέπει στο kick boxing

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Χριστίνα Αλούπη μετακόμισε με τους γιους της στην Ελλάδα. Για το μεγάλο αυτό βήμα του επαναπατρισμού είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη»:

«Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα… Οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλυτέρα από ότι περίμενα». Ο μεγάλος της γιος, Αντρέας, μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ανυπομονούσε τόσο πολύ για την πρώτη δημοτικού στο ελληνικό σχολείο που μετρούσε τις μέρες αντίστροφα μέχρι να ξεκινήσουν τα σχολεία.

https://www.instagram.com/p/CijrtM5DkLa/

Τα χρόνια που ήταν στην Αμερική η Χριστίνα Αλούπη ήταν ενεργή στα social media. Συχνά μοιραζόταν με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους γιους της, άλλα τρυφερά και άλλα πιο χιουμοριστικά.

aloupi-xristina-gios.jpg

Από τότε που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, είναι πιο φειδωλή στις αναρτήσεις με τους γιους της. Από τις πιο πρόσφατες είναι η παρακάτω, την οποία έκανε τη μέρα που ο μεγάλος της γιος πήρε την κίτρινη ζώνη στο καράτε. Ως περήφανη μαμά τον φωτογράφισε και μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία φωτογραφία του μικρού αγοριού με τη στολή και τα γάντια του.

«Την πήραμε την κίτρινη…» έγραψε βάζοντας δίπλα και μία κίτρινη καρδιά.

xristina-aloupi-gios.jpeg

Τι προσφέρει το kick boxing στα παιδιά;

«Το Κickboxing είναι πλέον ένα δημοφιλές ατομικό άθλημα που ως βάση του έχει την θέσπιση στόχων με κεντρικό άξονα τις ατομικές δεξιότητες του παιδιού. Επίσης ενισχύει την προσωπική ανάπτυξη, την επικοινωνία, την συνεργασία, τον αυτοέλεγχο, την πειθαρχία και την τόνωση τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος του παιδιού» αναφέρει η Φωτεινή Σταματοπούλου, πτυχιούχος προπονήτρια από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing «Π.Ο.Κ» , την Παγκόσμια Ομοσπονδία «W.A.K.O», καθώς και από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας «Ε.Ο.Π» στο Mothersblog.gr.

Συμπληρώνει επίσης:

«Το άθλημα μας έχει ως βασικό παρανομαστή την υπομονή, την επιμονή, την προσπάθεια και την αφοσίωση θέτοντας συνεχείς στόχους και επίτευξη αυτών τα παιδιά μπαίνουν σε ένα πλαίσιο προσπάθειας και δέσμευσης βλέποντας στο τέλος του δρόμου πάντα την υλοποίηση ενός στόχου. Αυτό ως διαδικασία υποσυνείδητα και συνειδητά, βοηθά στην αυτοπειθαρχία σε όλες τις δραστηριότητες και υποχρεώσεις του παιδιού.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved