Τζένη Μπότση: Η απίθανη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της κόρης της

Η μικρή Αλίκη ντύθηκε με τη στολή του Άγιου Βασίλη.

Τζένη Μπότση: Η απίθανη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της κόρης της

Η κόρη της Τζένης Μπότση ανυπομονεί για τις γιορτές όπως κάθε παιδί.

Δεν είναι μόνο τα δώρα των γιορτών αλλά η γενικότερη εορταστική ατμόσφαιρα που συνεπαίρνει μικρούς και μεγάλους.

Η Αλίκη μάλιστα δεν αντιστάθηκε και ντύθηκε Άγιος Βασίλης με τη χαρακτηριστική κόκκινη στολή. Και η μαμά της φυσικά τη φωτογράφισε γράφοντας:" Ο δικός μου Άγιος Βασίλης".

tzeni-botsi.jpg

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός

Η Τζένη Μπότση, ξεκίνησε φέτος τον στολισμό από τα μέση Νοέμβρη παρέα με την Αλίκη. Μάλιστα είχε δημοσιεύσει και σχετική φωτογραφία.

tzeni-mpotsi-(2).jpg

«Και του χρόνου! Ξεκινήσαμε... θα μας πάρει 2-3 μέρες», είχε σχολιάσει τότε.

Το στολίδι με το όνομα της μικρής ήταν ξεχωριστό καθώς έγραφε πάνω: «Κάθε χρόνο όλο ψηλώνω, αλλά πώς το διαπιστώνω; Το στολίδι που κρατώ, έχει τρόπο μαγικό. Την κορδέλα αν ξετυλίξεις ευθύς αμέσως θα μετρήσεις, πόσα είναι τα εκατοστά που ψήλωσα και ετούτη τη χρονιά!».

Στον στολισμό πάντως βοήθησε και ο καλός της φίλος Παύλος Σταματόπουλος ( όπως κάθε χρόνο).

https://www.instagram.com/p/C0Pmsw0NUor/

«Η αγάπη δε θέλει φίλτρο, ούτε μακιγιάζ. Και βρεθήκαμε και φέτος για την ετήσια φωτογραφία με την ελπίδα το έτος που έρχεται με ταχύτητα , να φέρει ηρεμία αλλά χωρίς φίλτρα και φτιασιδώματα 😜. Και η συνταγή για αυτό είναι μια: Η ΑΓΑΠΗ Ας μοιράζουμε το χρόνο μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε, και ας μην ξοδευόσαστε σε ανούσιες συναναστροφές Αρκετά φιλοσόφησα αλλά…. @pavlosstamatopoulos σ´αγαπω! Είσαι σπουδαίος φίλος! Και του χρόνου! Να είμαστε όλοι καλά! #christmas #christmasdecor #friendship», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved