Όλγα Φαρμάκη: Το δώρο που ζήτησε η κόρη της από τον Άγιο Βασίλη

Η μικρή Μαρέττα έγραψε το  γράμμα της στον Άγιο Βασίλη και η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε το δώρο που ζήτησε.

Όλγα Φαρμάκη: Το δώρο που ζήτησε η κόρη της από τον Άγιο Βασίλη

H Όλγα Φαρμάκη δεν δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της συχνά και όταν το κάνει αφορμή είναι συνήθως γενέθλια, γιορτές ή κάποιο ταξίδι. Τα Χριστούγεννα είναι μία ιδιαίτερη περίσταση και τις τελευταίες εβδομάδες η επιχειρηματίας έχει ήδη δημοσιεύσει δύο στιγμιότυπα με το 2,5 ετών κοριτσάκι.

Το πρώτο ήταν όταν στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Όλγα Φαρμάκη απαθανάτισε τη μικρή Μαρέττα δίπλα στο εντυπωσιακό δέντρο που γέμισαν με κόκκινα και λευκά στολίδια.

Στην ίδια ανάρτηση μοιράστηκε και οικογενειακές φωτογραφίες με τον Σταύρο Μαντόπουλο και την κόρη τους.

Ακόμα ένα στιγμιότυπο με τη Μαρέττα μοιράστηκε η Όλγα Φαρμάκη χθες. Η 2,5 ετών κόρη της έγραψε το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο Βασίλη (προσφανώς με τη βοήθεια των γονιών της) και η επιχειρηματίας αποκάλυψε το δώρο που ζήτησε. Τι ήταν αυτό; Ένα ποδήλατο.

Το γράμμα είχε πάνω ζωγραφιές και στη φωτογραφία φαίνεται η μικρή Μαρέττα να το κρατάει.

https://www.instagram.com/p/C1FsfkeIdmr/

Να σας θυμίσουμε ότι η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος έγιναν γονείς τον Ιανουάριο του 2021. Η επιχειρηματίας γενικά κρατά ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, ωστόσο έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε ο ερχομός της κόρης της στη ζωή της.

Στην εκπομπή LOV'it στο ΣΚΑΙ είχε πει:

«Ρουφάω κάθε στιγμή μαζί της, την απολαμβάνω. Είχα μία πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, στον τελευταίο μήνυμα μόνο πρήστηκα πάρα πολύ και κουράστηκα πάρα πολύ»

Επίσης, μίλησε για τον θηλασμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε:

«Ο θηλασμός για μένα δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, τον προσπάθησα. Ειδικά την πρώτη μέρα που μου την έφεραν, ένιωσα πόνο και ήταν δύσκολο. Επειδή όμως ο θηλασμός είναι καλός για το παιδί μου αποφάσισα να το υπομείνω και να επιμείνω αυτό τον πόνο».

https://www.instagram.com/p/CvFmHCYo1Sp/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved