Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάνει baby swimming με τον γιο της, Βλάσση

Ένα νέο στιγμιότυπο με τον μικρό Βλάσση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάνει baby swimming με τον γιο της, Βλάσση

Το 2023 έφερε το ομορφότερο δώρο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο γιος τους, Βλάσσης, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτα του ζευγαριού και φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά, ξεχωριστά και αξέχαστα και για τους τρεις τους.

Βλέπετε είναι τα πρώτα Χριστούγεννα του Βλάσση και η Κωνσταντίνα θα φροντίσει να είναι υπέροχα.

Baby swimming για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βλάσση

Η παρουσιάστρια λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο της και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως έκανε και πριν μερικές ημέρες που δημοσίευσε στιγμιότυπο από το κολυμβητήριο. Βλέπετε μαμά και γιος, από τον Ιούνιο έχουν αρχίσει μαθήματα baby swimming και τα συνεχίζουν.

Στην πρώτη φωτογραφία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατά στην αγκαλιά της τον Βλάσση και στη δεύτερη δείχνει τον χώρου που κάνουν μάθημα κολύμβησης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπαθεί για το καλύτερο για τον μονάκριβο γιο της, Βλάσση και φροντίζει να λάβει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται για την υγιή ανάπτυξή του.

Όπως έχουμε αναφέρει σε πολλά άρθρα μας, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το κολύμπι από τη βρεφική τους ηλικία αναπτύσσουν την αντιληπτική τους ικανότητα και κοιμούνται καλύτερα. Πέρα από αυτό όμως, η βρεφική κολύμβηση επιδρά θετικά στη μυϊκή και κινητική τους ανάπτυξη, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμή τους και φυσικά τα βοηθά να χαλαρώσουν και να ηρεμούν.

Αυτό το ξέρει πολύ καλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που όπως βλέπετε μέσα στο πρόγραμμα του Βλάσση έχει βάλει την κολύμβηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved